Lifestyle

Παντρεύονται η Ματσούκα και ο Κόκκαλης μετά από 7 χρόνια σχέσης – Η αναγγελία του γάμου τους

Παντρεύονται η Ματσούκα και ο Κόκκαλης μετά από 7 χρόνια σχέσης – Η αναγγελία του γάμου τους

Πηγή Φωτογραφίας: FIMES.GR

Ο ευρωβουλευτής, ο οποίος όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη dark rooom την Πέμπτη θα αποχωρήσει απο την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official)

Ο ευρωβουλευτής, ο οποίος όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη dark rooom την Πέμπτη θα αποχωρήσει απο την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και η ηθοποιός είναι πολλά χρόνια ζευγάρι, αλλά κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολύ σπάνιες δημόσιες αναφορές του ενός στον άλλο.

Όπως φαίνεται από την αναγγελία του γάμου τους, που παρουσίασε η εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, πρόκειται να παντρευτούν στην Αθήνα.

Η αναγγελία του γάμου τους, γράφει αναλυτικά ότι: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Αν και για χρόνια, η Δήμητρα Ματσούκα απέφευγε να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν την προσωπική της ζωή και ειδικότερα, τον σύντροφό της, τον Απρίλιο του 2023, είπε στο «Τετ α τετ»: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα».

Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση δημόσια, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στο Θέατρο Άλσος για την τελευταία παράσταση «Τί ζούμε, ρε;;;», όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments