Lifestyle

Ματσούκα: Τι έλεγε για τον γάμο πριν γνωρίσει και τελικά παντρευτεί τον Κόκκαλη

Ματσούκα: Τι έλεγε για τον γάμο πριν γνωρίσει και τελικά παντρευτεί τον Κόκκαλη

Πηγή Φωτογραφίας: Znews.gr

Βάφτισαν μωρό μαζί πριν από λίγους μήνες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου αναμένεται να ενωθούν έπειτα από μια μακροχρόνια τρυφερή σχέση ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα. Το ζευγάρι έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του σε αθλητική εφημερίδα και αναμένεται να παντρευτεί σύντομα.

Σύμφωνα μετις μέχρι τώρα πληροφορίες η αναγγελία του γάμου φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «Φως των Σπορ», όπου ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα γνωστοποιούν τον επικείμενο γάμο τους. Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας και Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ με την αγαπημένη ηθοποιό θα παντρευτούν σύντομα. O γάμος θα γίνει στην Αθήνα, όπου και κατοικεί το ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @newsit.gr

Ο έρωτας και η διακριτική στάση του ζευγαριού στα social media

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα είναι πολλά χρόνια σε σχέση, ωστόσο προτιμούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους. Τόσο ο γνωστός Έλληνας εφοπλιστής, όσο και η ταλαντούχα ηθοποιός θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Οι δυο τους έχουν κάνει ελάχιστες κοσμικές εμφανίσεις κι αυτές κυρίως σε θεταρικές παραστάσεις και πρεμιέρες. Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση δημόσια, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στο Θέατρο Άλσος για την τελευταία παράσταση «Τι ζούμε, ρε;;;», όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε το 2017 όταν έδωσαν το παρών στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο.

Την ίδια χρονιά ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκαν μαζί στο Μέγαρο Μουσικής και στην επίσημη προβολή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα».

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε μαζί με την αδελφή της συντρόφου του, Μαρία Ματσούκα και τη μητέρα τους, Ελένη Ματσούκα στο θέατρο Άλμα και στην πρεμιέρα της Δήμητρας Ματσούκα και τοπυ Σταύρου Ζαλμά.

Το 2019 ο φωτογραφικός φακός του συναντά και πάλι μαζί στο θέατρο Παλλάς.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα έγιναν νονοί

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Τον Απρίλιο του 2023 το ζευγάρι βαφτίζει μαζί τον γιο της Μαρίας Ματσούκα και του Θέμη Γιαννιτσά. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου τελείται το μυστήριο στη Γλυφάδα και νονοί του νεοφώτιστου που πήρε το όνομα Ραφαέλλος ήταν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Μιλώντας μετά τη βάφτιση στο okmag η Μαρία Ματσούκα είχε αναφέρει: «Ήταν πολύ συγκινητικό που η αδελφούλα μου έγινε και νονά. Ο Ραφαέλλο τη λατρεύει. Είναι και επίσημα η πνευματική του μητέρα. Είμαι πολύ χαρούμενη, περήφανη και συγκινημένη που η Δήμητρα και ο Πέτρος βάφτισαν τον γιο μας».

Και μπορεί οι δυο τους να έγιναν πνευματικοί γονείς του μικρού Ραφαέλλου, σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» , η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments