Lifestyle

Νίκος Βέρτης: «Δεν με θέλει καμία γυναίκα για γάμο το καταλαβαίνετε;»

Νίκος Βέρτης: «Δεν με θέλει καμία γυναίκα για γάμο το καταλαβαίνετε;»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/ Nikos Vertis

Βέρτης για Πρωτοψάλτη: «Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα την διαγράψουμε από το λεξιλόγιο»

Με αφορμή την επιστροφή του σε νυχτερινό κέντρο, ο Νίκος Βέρτης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, τον Βασίλη Καρρά, την πίστη και άλλα.

Αρχικά, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής ανέφερε: «Εγώ έχω την προσευχούλα πάντα. Κύριε ελέησον και τελειώνει εκεί. Μου ζεσταίνει την καρδιά μου και τη ψυχή μου, με κάνει καλύτερο άνθρωπο, όταν με πιάνει η πονηριά μου, η ζήλια και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχει μέσα του κάθε άνθρωπος, η πίστη με συνεφέρνει. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην χρειάζονται τη θρησκεία για να είναι καλύτεροι, μαγκιά τους».

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Στη συνέχεια, σχετικά με το περιστατικό όπου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», ο τραγουδιστής σχολίασε: «Αυτό ένιωθε, αυτό έκανε. Να κρίνω εγώ αν είναι εθτικό ή αν είναι αρνητικό; Η λέξη χοντρή υπάρχει και δε θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιο νομίζω. Έτσι δεν είναι; Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω ότι είμαι χοντρός. Πειράζω τον εαυτό μου. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος, ανάλογα από την οπτική που θα τη δεις, υπάρχει ένας αρνητισμός. [[Σημασία έχει] πώς θα το εκλάβεις και μια αδύνατη, μπορείς να την πεις ξερακιανή. Ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι έχει σημασία. Εγώ δεν θα ξεχάσω στην Ολλανδία, στο σχολείο – στα ρατσιστικά πλαίσια μιλώντας – όταν θέλανε να με προσβάλλουν στην τάξη που με φωνάζε “Έλληνα”, το κόψανε, όταν κατάλαβαν ότι δεν ενοχλούμαι και είμαι περήφανος γι΄αυτό».

Ενώ, για τον Βασίλη Καρρά είπε: «Τον συνάντησα προχθές. Ο Βασίλης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εγώ αυτό που είδα ήταν… κάτσαμε 1 ωρίτσα παρεούλα, γέλασα, πέρασα εκπληκτικά και είδα έναν άνθρωπο τούρμπο που με τη δυναμική του μυαλού του νομίζω θα αποκρούσει τα πάντα. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Αναφορικά με τα προσωπικά του και τη δημιουργία οικογένειας, ο Νίκος Βέρτης δήλωσε: «Δεν με θέλει καμία, το καταλαβαίνετε; Τι να με στενοχωρεί; Αφού επιλογή μου είναι, να με στενοχωρεί όταν λένε την αλήθεια; Αφού την αλήθεια λένε, ρωτάνε: “Σε αυτή την ηλικία που είσαι δεν έχεις παντρευτείς, δεν έχεις κάνει παιδιά;”. Με αγχώνει λίγο το γεγονός ότι όταν θα μπω στη διαδικασία να κάνω οικογένεια και όταν θα προχωρήσω σε αυτό το μεγάλο βήμα, θέλω να είμαι εκεί. Θέλω να είμαι στην οικογένειά μου, δεν θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω τώρα. Να λείπω 20 ώρες από το σπίτι και να κοιμάμαι 3 ώρες. Όχι, θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να μην φτάσουν 20 χρονών και να λέω: ” Πού έχασα αυτή τη χαρά να μεγαλώσω τα παιδιά μου”. Θέλω πάρα πολύ να το κάνω αυτό και θα γίνει. Μπορεί να γίνει και αύριο, μπορεί και σε 5 χρόνια».

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Έπειτα, για το σχόλιο της Θέμιδας Μπαζάκα ότι πρέπει να αφαιρεθούν τα θρησκευτικά από το σχολικό πρόγραμμα, ο Νίκος Βέρτης υπογράμμισε: «Να βγουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία και να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση; Δεν διαφωνώ στο να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αλλά δε καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει να βγουν τα θρησκευτικά. Η θρησκεία πρέπει να είναι επιλογή, εννοείται κατ’εμέ, αλλά όχι να βγει από το σχολείο. Οι πρόγονοί μας, όχι πολύ μακριά, πολέμησαν για τη θρησκεία. Άρα, θα ήθελα να σεβαστούμε αυτές τις ψυχές και το κάθε παιδί να πάρει τον δρόμο του».

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Βέρτης επίσης τοποθετήθηκε ως προς τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments