Πολιτική

Τασούλας: Το Πολυτεχνείο χάραξε μία εποποιία διεκδίκησης Δημοκρατίας, εμείς οφείλουμε να γράψουμε τη δική μας

Τασούλας: Το Πολυτεχνείο χάραξε μία εποποιία διεκδίκησης Δημοκρατίας, εμείς οφείλουμε να γράψουμε τη δική μας

Πηγή Φωτογραφίας: Αναφορά στην επέτειο της 17ης Νοεμβρίου για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου στην Βουλή, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Με φράση Ελύτη έκαε δηλώσεις στις κάμερες

Με τη φράση του Οδυσσέα Ελύτη πως «μια μέρα το παρελθόν θα μας ξαφνιάζει για το πόσο επίκαιρο είναι» ξεκίνησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, τις δηλώσεις του για την 50η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου.

«Το Πολυτεχνείο χάραξε μία εποποιία διεκδίκησης Δημοκρατίας. Σήμερα εμείς οφείλουμε τιμώντας αυτή τη μνήμη να γράψουμε τη δική μας εποποιία προστασίας και αξιοποίησης της Δημοκρατίας, ακόμη περισσότερη αξιοποίηση της Δημοκρατίας. Αυτή είναι η τιμή στη μνήμη του Πολυτεχνείου»

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.