Διεθνή

Γάζα: Ισραηλινός βομβαρδισμός σε σχολικό συγκρότημα – Φόβοι για νεκρούς [vid]

Γάζα: Ισραηλινός βομβαρδισμός σε σχολικό συγκρότημα – Φόβοι για  νεκρούς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EPA, Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν το σχολείο Al-Fakhoura, στο βόρειο μέρος της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου σημειώθηκε πολύνεκρος ισραηλινός βομβαρδισμός σε σχολείο στο βόρειο μέρος της Λωρίδας της Γάζας.

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν το σχολείο Al-Fakhoura, στο βόρειο μέρος της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές.

Στο σχολείο το οποίο δεν λειτουργεί φυσικά είχαν βρει καταφύγειο εκατοντάδες άμαχοι, γυναίκες και παιδιά, και υπάρχουν φόβοι ότι οι νεκροί μπορεί να ανέρχονται σε δεκάδες.

Ισραήλ: Προς το νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα επεκτείνονται οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού

Συνεχίζονται οι σφοδροί βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας , με τον ισραηλινό στρατό επικεντρώνει την προσοχή του στην έρευνα των χώρων του νοσοκομείου Αλ Σίφα για την αναζήτηση υποδομών και στελεχών της Χαμάς.Μάλιστα, σύμφωνα με Παλαιστίνιο γιατρό ο ισραηλινός στρατός έδωσε μια ακόμη προθεσμία για την εκκένωση του νοσοκομείου.

Εκτός από την πόλη της Γάζας τα Ισραηλινά χτυπήματα επεκτείνονται στο νότο του παλαιστινιακού θύλακα, αλλά και στη δυτική όχθη στην πόλη Ναμπλούς όπου σύμφωνα με τους Ισραηλινούς σκοτώθηκαν τουλάχιστον 6 άνδρες της Χαμάς.

Πλέον μπορεί να ειπωθεί ότι πρώτο στάδιο της επιχείρησης των Ισραηλινών από την μέση της Λωρίδας της Γάζας προς την νότια πλευρά αυτής έχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, έχει ζητηθεί από τους κατοίκους της Γάζας να μετακινηθούν ακόμα πιο δυτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA κατά 85% η επιχείρηση κυρίως στην βόρεια πλευρά της Λωρίδας της Γάζας έχει ολοκληρωθεί.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι για μία ακόμη φορά επιτέθηκαν από την Λωρίδα της Γάζας με πυραύλους προς τα ισραηλινά εδάφη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments