Trash

Keke Palmer: Θα παρουσιάσει την βραδιά απονομής των Μουσικών Βραβείων Soul Train 2023

Keke Palmer: Θα παρουσιάσει την βραδιά απονομής των Μουσικών Βραβείων Soul Train 2023

Πηγή Φωτογραφίας: SELF.COM

Με τα βραβεία Soul Train τιμάται η αριστεία στη μουσική Soul, R&B και Hip Hop

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός και τραγουδίστρια, Κέκε Πάλμερ, θα είναι η παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων Soul Train 2023 στο Λος Άντζελες, όπως ανακοινώθηκε από το δίκτυο BET (Black Entertainment Television).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keke Palmer ♡ (@kekeupdate)

Με τα βραβεία Soul Train τιμάται η αριστεία στη μουσική Soul, R&B και Hip Hop.

Η Κέκε Πάλμερ θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν τη βραδιά απονομής των βραβείων, όπως οι BJ The Chicago Kid, Coco Jones, Danté Bowe, Fridayy, Muni Long και SWV.

Οι Summer Walker, SZA και Usher προηγούνται στις υποψηφιότητες, καθώς διεκδικούν Βραβεία Soul Train σε εννέα κατηγορίες.

«Η Κέκε Πάλμερ είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο ταλέντο που ενσαρκώνει αυτοπεποίθηση και θετικότητα και είναι μια από τις πιο ελκυστικές και αξιαγάπητες προσωπικότητες που εργάζονται στον χώρο της ψυχαγωγίας σήμερα. Ανυπομονούμε να διοργανώσουμε το πάρτι Soul Train Awards» δήλωσε η Κόνι Ορλάντο, εκτελεστική αντιπρόεδρος του BET για τα ειδικά αφιερώματα και τα μουσικά προγράμματα.

«Το BET έδωσε στην Κέκε Πάλμερ το πρώτο της talk show, με το οποίο έγραψε ιστορία ως η νεότερη παρουσιάστρια στην τηλεόραση και είναι τιμή μας που θα την έχουμε και πάλι στη σκηνή των Soul Train Awards» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments