Trash

Πότε θα δούμε στους κινηματογράφους την βιογραφία του Alexander McQueen;

Πότε θα δούμε στους κινηματογράφους την βιογραφία του Alexander McQueen;

Πηγή Φωτογραφίας: British designer Alexander McQueen acknowledges the applause at the end of his Spring/Summer 2005 men's collections during Milan Fashion Week, June 28, 2004. In 2010 he was found dead in his room. Investigators ruled it a suicide and his psychiatrist said he had been depressed for some time. McQueen was 40. DANIELE LA MONACA/REUTERS

Ο σκηνοθέτης Oliver Hermanus θα αναλάβει τη σκηνοθεσία αφού ολοκληρώσει ένα γκέι ρομάντζο με πρωταγωνιστές τον Πολ Μέσκαλ και τον Τζος Ο' Κόνορ.

Οι φήμες για μια βιογραφική ταινία για τον Alexander McQueen οργιάζουν εδώ και χρόνια, τουλάχιστον από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά μια ταινία μεγάλου μήκους το 2016, με τον Jack O’Connell της σειράς Skins να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο (ονειρική επιλογή). Ωστόσο, επτά χρόνια και ένα καταξιωμένο ντοκιμαντέρ αργότερα, δεν έχουμε δει ακόμα τη ζωή του θρυλικού σχεδιαστή να μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Σύντομα, αυτό ενδέχεται να αλλάξει.

Το «μακροχρόνιο» εγχείρημα για τον Alexander McQueen αυτή τη στιγμή «κατευθύνεται προς την υλοποίηση»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πολυαναμενόμενη ταινία McQueen εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια της Pathé, με τον αρχικό παραγωγό, Damian Jones, να εξακολουθεί να συμμετέχει. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες τροποποιήσεις. Πίσω στο 2016, η ταινία είχε συμφωνηθεί να σκηνοθετηθεί από τον Andrew Haigh, τον Βρετανό σκηνοθέτη που συνέχισε να γυρίζει το φετινό All of Us Strangers (αυτό με τον Paul Mescal και τον Andrew Scott). Ωστόσο, δεν βρίσκεται πλέον στο «τιμόνι» της ταινίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style Magazine (@stylemagazineitalia)

Μήπως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Paul Mescal ως Lee McQueen; Τώρα, η βιογραφία του McQueen θα σκηνοθετηθεί από τον Oliver Hermanus, σύμφωνα με μια δήλωση του αποχωρούντος διευθυντή της Pathé UK Cameron McCracken στο Screen Daily. Ο Hermanus ήταν γνωστός στο παρελθόν για το 2022’s Living – μια εκδοχή του Ikiru του Akira Kurosawa – και το Beauty, το οποίο κέρδισε το Queer Palm Award στο Φεστιβάλ Καννών το 2011.

Αναγγέλλοντας την αποχώρησή του, ο McCracken δήλωσε ότι δεν θα αφήσει τα υφιστάμενα πρότζεκτ στην τύχη τους, σημειώνοντας ότι το «μακροχρόνιο» εγχείρημα για τον Alexander McQueen αυτή τη στιγμή «κατευθύνεται προς την υλοποίηση». Δυστυχώς, αυτή είναι η πιο «κοντινή ημερομηνία» κυκλοφορίας που θα έχουμε προς το παρόν.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Hermanus πρέπει πρώτα να τελειώσει με τη διασκευή του γκέι ρομάντζου «The History of Sound», στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Paul Mescal μαζί με τον Josh O’Connor. Μήπως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Paul Mescal ως Lee McQueen; Είναι ο Τζακ Ο’Κόνελ ακόμα υποψήφιος για τον ρόλο; Μπορούμε να κάνουμε όνειρα; Μπορούμε.

*Mε πληροφορίες από Dazed | Kεντρική φωτογραφία θέματος Philippe Wojazer/Reuters

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments