Lifestyle

Γλυκερία: Η αποκάλυψη για το πως γνώρισε τον άντρα της – “Έρωτας με την πρώτη ματιά”

Γλυκερία: Η αποκάλυψη για το πως γνώρισε τον άντρα της – “Έρωτας με την πρώτη ματιά”

Πηγή Φωτογραφίας: bestofyou.gr

Η Γλυκερία αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τον σύζυγό της, ενώ μίλησε και για τη συμμετοχή της στο “Να η ευκαιρία”

Σε σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και στον σύζυγό της Στέλιο Φωτιάδη προχώρησε η Γλυκερία, το απόγευμα της Δευτέρας.

View this post on Instagram

A post shared by Glykeria (@glykeria_official)

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό του «Στούντιο 4» και αρχικά αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο και στην συμμετοχή της στο “Να η ευκαιρία”.

“Πήγα στην Columbia για να κάνω φωνητικά στον Γιώργο Κοινούση. Τότε η Columbia ήθελε να με προωθήσει, με έναν τρόπο να με αποκτήσει. Με έστειλαν στο “Να η ευκαιρία” να με δει ο κόσμος. Εγώ κέρδισα στο “Να η ευκαιρία”, είχα πάρα πολύ καλούς βαθμούς. Ήταν πραγματικά διαγωνισμός, ήταν στην επιτροπή ο Γιώργος ο Κατσαρός, η Ροζίτα Σώκου, η Μάνου, ο Γρηγόρης Γρηγορίου”, είπε η ίδια αρχικά.

“Με την Columbia δεν έκανα κάτι γιατί δεν προέκυψε. Μου πρότειναν ένα ρεπερτόριο… Μου πρότειναν τραγούδια που, όχι ότι δεν τα αγαπούσα, αλλά δεν ήμουν εξοικειωμένη με αυτό το είδος των τραγουδιών από μόνη μου. Εγώ αγαπούσα τα λαϊκά, αυτά έμαθα από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου”, δήλωσε.

Στην συνέχεια, η Γλυκερία αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Στέλιο Φωτιάδη, και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν.

“Όλα αυτά τα χρόνια είχα την αμέριστη βοήθεια του συζύγου μου, ο οποίος έγινε πολύ νωρίς σύζυγός μου. Γνώρισα τον άντρα μου όταν τραγουδούσα με τον Κοινούση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, κάναμε μια σχέση και στα δύο χρόνια παντρευτήκαμε. Τον παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια σχέσης και είμαστε μέχρι σήμερα μαζί”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments