Ζώδια

Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν έντονες πιέσεις με τον Άρη στον Τοξότη από 04/11/2023 – 04/01/2024

Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν έντονες πιέσεις με τον Άρη στον Τοξότη από 04/11/2023 – 04/01/2024

Πηγή Φωτογραφίας: pexels.com

Ο Άρης αποχωρεί από τον εσωστρεφή Σκορπιό και εισέρχεται στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου 2023 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 04 Ιανουαρίου 2024.

Η επιρροή του Άρη στα δεκαήμερα των ζωδίων Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη η επιρροή θα «ακουμπά» και τα δεκαήμερα των ζωδίων.

Το πρώτο δεκαήμερο θα δεχτεί την επιρροή του Άρη από τις 24/11/2023 έως τις 07/12/2023. Το δεύτερο δεκαήμερο από τις 08/12/2023 έως τις 21/12/2023 και το τρίτο δεκαήμερο από τις 22/12/2023 έως τις 04/01/2024.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Άρη στον Τοξότη

ΔΙΔΥΜΟΙ Από τις 24/11/2023 μέχρι τις 04/01/2024 ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Τοξότη και θα πυροδοτεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα αισθάνεστε ότι οι άλλοι έχουν το βασικό πρόσταγμα στη ζωή σας και ότι εσείς θα εκτελείτε «εντολές», αφού θα πρέπει να εξυπηρετείτε τις δικές τους ανάγκες. Είτε ο σύντροφος σας είτε οι συνεργάτες σας θα σας πιέζουν, θα έχουν πολλές απαιτήσεις και θα σας ανταγωνίζονται κι εσείς θα νιώθετε ότι είστε με την πλάτη στον τοίχο και θα φτάσετε στα όρια σας. Επειδή θα μαζεύετε την οργή σας και θα έχετε εγκλωβισμένο θυμό, μπορεί να ξεσπάσετε και σε λάθος άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα και να χαλάσετε σχέσεις που σας είναι σημαντικές. Προσέξτε λοιπόν τις μάχες που θα δώσετε είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά και προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε πιο ευέλικτοι στις απόψεις σας και πιο ευγενείς στον τρόπο που εκφράζεστε. Ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας θα ήταν πιο φρόνιμο να υιοθετήσετε μια πιο συμβιβαστική προσέγγιση με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας και να μην προκαλείτε αντιπαραθέσεις. Βέβαια με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να προκύψουν και νέες συνεργασίες ή προτάσεις που θα ανεβάσουν και την αυτοεκτίμηση σας, ή μπορεί να υιοθετήσετε μια πιο επιθετική πολιτική για να λύσετε προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Ακόμη, θα έχετε ανεβασμένη λίμπιντο και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να ζήσετε στιγμές πάθους. Όμως, αν είστε δεσμευμένοι προσέξτε να μην εμπλακείτε σε παράνομους δεσμούς και εξωσυζυγικές σχέσεις, διότι μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Φροντίστε επίσης την υγεία σας και να προσέχετε όταν ταξιδεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η διέλευση του Άρη στον Τοξότη δεν θεωρείται και η πιο εύκολη για εσάς, διότι δημιουργεί ένα είδος έντασης στην ψυχή σας και προκαλεί περίεργες συμπεριφορές με τους γύρω σας. Ο φιλοπόλεμος πλανήτης θα επηρεάζει τον 4ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τα επαγγελματικά σας, και αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα από τις 24/11/2023 μέχρι τις 04/01/2024 που θα βρίσκεται στον Τοξότη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που αφορά και το διάστημα των εορτών, θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να έρθετε σε επαφή με συγγενείς, γονείς, ή μπορεί και να ετοιμάζεστε να επισκεφθείτε τα πάτρια εδάφη ή να δεχτείτε επισκέψεις σπίτι σας από συγγενικά σας πρόσωπα. Όμως επειδή όλα θα σας φταίνε και θα γκρινιάζετε με το παραμικρό μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις είτε με συγγενείς είτε με τον σύντροφό σας και τελικά, αντί να περάσετε καλά, να τσακωθείτε. Προσπαθήστε να περιορίσετε λίγο το κακό συνήθειο που έχετε να κριτικάρετε τους πάντες και τα πάντα, για να μην έχετε αντιδράσεις και εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αυτή η διέλευση δείχνει και τεράστια κινητικότητα εκεί που μένετε και αυτό μπορεί να σημαίνει αγορά σπιτιού, μετακόμιση, ανακαίνιση, ή προβλήματα με τους γονείς και καβγάδες για κληρονομικά θέματα. Στην καριέρα σας καλείστε να βελτιώσετε τις ιδέες σας, να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να χτίσετε νέες στρατηγικές για να ξεκινήσετε καινούριους στόχους. Όμως όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πειθαρχεία και σύστημα και χωρίς να λαμβάνετε παρορμητικές αποφάσεις. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα είναι ήταν καλό να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να μην περιμένετε στήριξη από τους άλλους. Τα θέματα της υγείας χρειάζονται προσοχή, γι’ αυτό καλύτερα να λάβετε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο σας και για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, θα έχετε γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, θα τρέχετε συνεχώς για όλους και για όλα και πολλές φορές δεν θα σας φτάνει το 24ωρο για να προλάβετε να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Από τις 24/11/2023 μέχρι τις 04/01/2024 θα είναι μια περίοδος με μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και είναι στο χέρι σας να την εκμεταλλευτείτε για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να επιβάλλετε τον εαυτό σας, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε πόσο ικανοί είστε και πόσο μπορείτε να λάμψετε. Ίσως δεχτείτε τη βοήθεια συναδέλφων ή ατόμων που βρίσκονται κοντά σας και σας εκτιμούν για να λυθούν πιο εύκολα ό,τι προβλήματα είχαν δημιουργηθεί και σας καθυστερούσαν από την επίτευξη των στόχων σας. Οι νέες προσπάθειες μπορεί να έχουν επιτυχία, οπότε μην φοβηθείτε να βάλετε τις βάσεις για το όραμα σας. Η αυτοπεποίθηση και η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένες και θα μπορείτε να διαπραγματεύεστε με επιτυχία και προς όφελος σας. Είναι η ιδανική στιγμή να ετοιμάσετε τους μακροπρόθεσμους προϋπολογισμούς και τα οικονομικά σας σχέδια και να κινηθείτε για να αποκτήσετε καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές. Όμως μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, διότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς αλλά όχι τους απερίσκεπτους, γι’ αυτό μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και ρίσκα λόγω του ενθουσιασμού σας. Επίσης, επειδή θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ορμή, προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό και την επιθετικότητά σας. Μη νομίζετε ότι εσείς θα βαράτε το ντέφι και οι άλλοι θα χορεύουν επειδή το θέλετε εσείς, χρειάζεται και διπλωματία. Αν θέλετε να γίνονται όλα με τον τρόπο σας και δεν είστε υποχωρητικοί, το μόνο που θα καταφέρετε τελικά είναι να έχετε τσακωμούς και εντάσεις και όχι το αποτέλεσμα που θέλετε. Θα είναι μια έντονα ανταγωνιστική περίοδος. Προσοχή σε υγεία και ατυχήματα από βιασύνη. Επίσης, προσέξτε τις σχέσεις με την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους, διότι μπορεί κάποιος να σας φέρει στα όρια σας με την περίεργη συμπεριφορά του.

ΙΧΘΥΕΣ Από τις 24/11/2023 μέχρι τις 04/01/2024, δηλαδή το διάστημα που ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης, της πρωτοβουλίας, του ρίσκου, θα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, θα δώσετε τον αγώνα σας για να αναγνωριστείτε. Ο Άρης από τον Τοξότη επηρεάζει ό,τι αφορά την καριέρα, τη φήμη και τη δημόσια εικόνα σας και όπως καταλαβαίνετε τα επαγγελματικά σας πλάνα γίνονται προτεραιότητα και η αγωνία σας αυξάνεται κατακόρυφα. Θα είναι ένα διάστημα που θα έχετε δύναμη, ενέργεια, φιλοδοξία και ενθουσιασμό για να κινητοποιηθείτε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια, να δουλέψετε σκληρά, διότι όσο πιο πολύ κουραστείτε τόσο περισσότερα θα πετύχετε. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να δείξετε τις ικανότητές σας, τις ιδέες σας και να εκτιμηθούν οι κόποι σας από τους συνεργάτες σας. Επειδή όμως η πίεση θα είναι τεράστια και θα υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός και ίσως κάποιοι σας στήνουν παγίδες για να βλάψουν τη φήμη σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στα λόγια σας όσο στις πράξεις και στα νευρά σας. Μην παραγκωνίζετε τις ανάγκες των άλλων, μην είστε αναιδείς και θρασείς και αποφύγετε όσο μπορείτε τις εντάσεις στον χώρο εργασίας. Η ευγένεια και η διπλωματία μπορεί να μην εκτονώνει τον θυμό, όμως σώζει καριέρες, οπότε προσπαθήστε να μην κοντράρεστε πολύ, αλλά να συμπλέετε με όμορφο και συνετό τρόπο και αφήστε τους άλλους να εκτεθούν από μόνοι τους. Μπορεί να δεχτείτε νέες προτάσεις, να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ή να αποφασίσετε αλλαγές στις οικονομικές επενδύσεις σας που να σας αποφέρουν απροσδόκητα κέρδη. Σε γενικές γραμμές και αν εξαιρέσουμε την πίεση και το άγχος που θα έχετε στα επαγγελματικά και την έλλειψη χρόνου, η διάθεση σας θα είναι θετική και χαρούμενη και θα περάσετε όμορφες προσωπικές στιγμές. Όμως επειδή θα εξαντληθείτε σωματικά και ψυχολογικά θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments