Ελλάδα

Απίθανος παίκτης νίκησε όλους τους Μονομάχους και έφυγε με περισσότερα από 20.000 ευρώ!

Απίθανος παίκτης νίκησε όλους τους Μονομάχους και έφυγε με περισσότερα από 20.000 ευρώ!

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Ο Μονομάχος

Στο επεισόδιο αυτό, ο Κωστής Θεοδοσίου βίωσε τη στιγμή της ζωής του, αφού κατάφερε να αποχωρήσει από το πλατό με μια εντυπωσιακή νίκη, γεμίζοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό με 22.419 ευρώ!

Και πάλι, το απόγευμα της Παρασκευής, το δημοφιλές παιχνίδι ο “Μονομάχος” με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, έφτασε στην οθόνη μας μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Στο επεισόδιο αυτό, ο Κωστής Θεοδοσίου βίωσε τη στιγμή της ζωής του, αφού κατάφερε να αποχωρήσει από το πλατό με μια εντυπωσιακή νίκη, γεμίζοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό με 22.419 ευρώ!

“Μονομάχος”: Τα πήρε όλα και έφυγε Στην αρχή του επεισοδίου, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχθηκε τον Κωστή Θεοδοσίου στην αρένα του Μονομάχου, όπου εκείνος εμφανίστηκε αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να εξασφαλίσει τη νίκη. Με ένα αρχικό κέρδος 5.200 ευρώ και την χαρακτηριστική ταχύτητα που τον διακρίνει, ο Κωστής απάντησε σε ακόμη 9 ερωτήσεις, “εξοντώνοντας” επιτυχώς τους 100 αντιπάλους του και φτάνοντας έτσι στο εντυπωσιακό έπαθλο των 22.419 ευρώ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Η επίτευξη αυτή προκάλεσε έντονους πανηγυρισμούς από τον Κωστή Θεοδοσίου και τον παρουσιαστή, Χρήστο Φερεντίνο, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους.

«Απίστευτο! Να δούμε το ποσό… είναι 17.219 ευρώ! Συν τα 5.200 ευρώ, Κωστή ξεπερνάς τις 22.000! Κάτσε και… ξανασήκω για να σε πανηγυρίσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Μονομάχου στον μεγάλο νικητή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments