Διεθνή

Ισραήλ: 14 Ισραηλινοί και 42 Παλαιστίνιοι θα απελευθερωθούν σήμερα [vid]

Ισραήλ: 14 Ισραηλινοί και 42 Παλαιστίνιοι θα απελευθερωθούν σήμερα [vid]
Χθες 13 Ισραηλινοί όμηροι -γυναίκες και παιδιά- επέστρεψαν σπίτια τους, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση 39 Παλαιστίνιων κρατουμένων, γυναικών και παιδιών - Μέχρι στιγμής η εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας τηρείται

Δεκατέσσερις όμηροι που κρατούνται από τη Χαμάς θα αφεθούν ελεύθεροι σήμερα, όπως και 42 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι, σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους, κατά τη δεύτερη ημέρα εφαρμογής της συμφωνίας μεταξύ του Ισραήλ και του παλαιστινικού κινήματος η οποία περιλαμβάνει και την κήρυξη εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Χθες 13 Ισραηλινοί όμηροι -γυναίκες και παιδιά- επέστρεψαν σπίτια τους, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση 39 Παλαιστίνιων κρατουμένων, γυναικών και παιδιών.

Μέχρι στιγμής η εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας τηρείται.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Schneider αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων παιδιών και των τεσσάρων γυναικών που μεταφέρθηκαν εκεί μετά την απελευθέρωσή τους, χθες, από τη Χαμάς είναι καλή. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι τα οκτώ άτομα βρίσκονται μαζί με τις οικογένειές τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νοσκομείου και παρακολουθούνται από ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, ενώ παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments