Πολιτική

Τσακλόγλου: Ζήτησε συγγνώμη από τους δικηγόρους – Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω [vid]

Τσακλόγλου: Ζήτησε συγγνώμη από τους δικηγόρους – Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Συγγνώμη από τους δικηγόρους, τους οποίους, όπως λέει, δεν ήθελε «να προσβάλει», ζητά, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός Εργασίας, Πάνος Τσακλόγλου, κάνοντας λόγο για «λανθασμένη έκφραση».

«Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους τους οποίους σέβομαι» έγραψε στο Facebook ο υφυπουργός Εργασίας - Τι προηγήθηκε, αντίδραση και από Κασσελάκη

Συγγνώμη από τους δικηγόρους, τους οποίους, όπως λέει, δεν ήθελε «να προσβάλει», ζητά, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός Εργασίας, Πάνος Τσακλόγλου, κάνοντας λόγο για «λανθασμένη έκφραση».

«Σε συνέντευξή μου σήμερα στο Action24 προχώρησα σε δήλωση η οποία ήταν άστοχη και για την οποία θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους τους οποίους σέβομαι. Σε όλη μου τη διαδρομή πορεύομαι με βαθειά εκτίμηση προς όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι ζήτημα πρωτίστως κοινωνικής δικαιοσύνης. Μια λανθασμένη έκφραση δεν πρέπει να οδηγήσει στο να αναιρέσει την ουσία της συζήτησης» έγραψε ο υφυπουργός.

Της απολογίας του κ. Τσακλόγλου είχε προηγηθεί μια τοποθέτησή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, όπου σχολίασε το πώς το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα επηρεάσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως τους δικηγόρους.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Κακούσης, του είπε: «Έχω φίλο δικηγόρο που δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο και παίρνει 900 ευρώ και έχω φίλο ντελιβερά που παίρνει 1.400 ευρώ», ο Παναγιώτης Τσακλόγλου απάντησε: «Γιατί δεν πάει ο φίλος σας ο δικηγόρος να δουλέψει ντελιβεράς;».

Και συνέχισε: «Για να το πω λίγο διαφορετικά. Προφανώς ο δικηγόρος συνεκτιμά και τις σπουδές του, το βιοτικό επίπεδο που έχει γίνει, τις συνθήκες εργασίας και ούτω καθεξής. Εάν το ντελιβεράδικο πήγαινε στα 3.000 ευρώ, θα πήγαινε; Εγώ αρχίζω να αμφιβάλλω εκεί πέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments