Ελλάδα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Alpha TV

Η σχέση της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον χρόνο

Είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα που ποτέ δεν έχει κανέναν πρόβλημα να μιλήσει για την ηλικία της και τις πλαστικές που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by Emmanuel Apostolakis (@emmanuelstarmua)

Πρόσφατα μάλιστα μίλησε αναλυτικά και αποκάλυψε πόσο χρονών είναι και τα μυστικά για να φαίνεται νεότερη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, πριν λίγους μήνες.

Η σχέση της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον χρόνο

Συγκεκριμένα, η κ. Αγγελοπούλου Δασκαλάκη έκανε γνωστό ότι :

«Δεν κρύβω την ηλικία μου. Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12/12 του 1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε δηλώσεις μου (…) Δεν μετράω πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θα βρω να κάνω. Εμένα αυτή ηλικία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Όταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε χάνει και κερδίζει χρόνο, τους λέω είναι δυνατόν; Έχει μια ζωή μπροστά το παιδί του και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά;

Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 ετών και διαφορετικά στα 40 και 50. Προσλαμβάνω καλύτερα την ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Φαντάσου να έχεις έναν υπολογιστή στον οποίο βάζει μέσα νέα στοιχεία, ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν κι αυτά τα αντίστοιχα στοιχεία», είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

«Βέβαια με νοιάζει η εμφάνισή μου, δε φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι έξω στη φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά», πρόσθεσε.

Οι παρεμβάσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου στην εξωτερική της εμφάνιση

Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, η Γιάννα Αγγελοπούλου επεσήμανε «βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται;. Μου αρέσει να περιποιούμαι τους ανθρώπους και μου άρεσε να γυμνάζομαι, μου αρέσει η γυμναστική έξω στην φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Το να προσπαθείς να φανείς νέος και να γυρίζεις σαν το λύκο όχι δεν μου αρέσει. Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Όλες οι γυναίκες επικρίνονται, γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments