Ελλάδα

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Η δολοφονία του παιδιού μας δεν κοστολογείται» [vid]

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Η δολοφονία του παιδιού μας δεν κοστολογείται» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη διεκδικούν αποζημίωση 980.000 ευρώ για ψυχική οδύνη από τις οικογένειες των καταδικασθέντων.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη εξηγεί τους λόγους που διεκδικούν αποζημίωση σχεδόν ενός εκατ. ευρώ από τις οικογένειες των καταδικασθέντων

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη διεκδικούν αποζημίωση 980.000 ευρώ για ψυχική οδύνη από τις οικογένειες των καταδικασθέντων.

Αύριο, Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα, ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 για τους λόγους που διεκδικούν αποζημίωση.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αν θα πάρουμε χρήματα, σίγουρα θα διαθέσουμε και κάποια για κάποιες δράσεις. Το παιδί μας να ζούσε και όλα τα υπόλοιπα χαλάλι σε όλους, τους δολοφόνους, τους γονείς τους», αναφέρει ο πατέρας της.

Μάλιστα, ερωτηθείς για τα χρήματα που έχουν ξοδέψει για τη δικαστική διαμάχη, λέει: «Πάρα πολλά χρήματα, αν αναλογιστεί κανένας από όταν έγινε αυτό το τραγικό συμβάν, με τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του παιδιού μας εδώ και από εκεί και πέρα ο δικαστικός Γολγοθάς. Είχαμε και το θέμα των πολλών μετακινήσεων και δυστυχώς τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολλά από το Διδυμότειχο στην Αθήνα. Και οικονομικό και ψυχοφθόρο ήταν αυτό που περνούσαμε. Κάθε φορά που ερχόμασταν στην Αθήνα ήταν περίπου 1.000 ευρώ».

Όπως τονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, για να παλέψουν για τη δικαίωση του παιδιού τους στο δικαστήριο, τους βοήθησαν οικονομικά συγγενείς και φίλοι τους. «Η δολοφονία του παιδιού μας δεν κοστολογείται με τίποτα», ξεκαθαρίζει πάντως ο πατέρας της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments