Ειδήσεις

Άρης: Ζήτησε αλλαγή ώρας στο ματς με την ΑΕΚ

Άρης: Ζήτησε αλλαγή ώρας στο ματς με την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η διοίκηση του Άρη ζήτησε να διεξαχθεί νωρίτερα η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 21:00 στην «Αγιά Σοφιά». Οι «κίτρινοι» ζητούν να ξεκινήσει νωρίτερα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουν στην Αθήνα, μετά το ματς.

Και αυτό γιατί θεωρείται σίγουρη η αναβολή της αναμέτρησης των δυο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.