Ελλάδα

Ηλεία: Θρίλερ με την «αυτοκτονία» του 29χρονου στην Κυλλήνη – Η σκηνή θανάτου του δημιούργει ερωτήματα

Ηλεία: Θρίλερ με την «αυτοκτονία» του 29χρονου στην Κυλλήνη – Η σκηνή θανάτου του δημιούργει ερωτήματα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Οι συγγενείς του είναι συντετριμμένοι με τον χαμό του, ενώ η στάση στην οποία βρέθηκε προκαλεί ερωτήματα και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι μπορεί να συνέβη την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Το ύψος και το σημείο του δέντρου, που βρέθηκε κρεμασμένος πισθάγκωνα, έχουν κάνει πολλούς στην περιοχή να σκέφτονται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του θανάτου τού 29χρονου στην Κυλλήνη. Ο άντρας, που ήταν πατέρας ενός 9χρονου παιδιού, εντοπίστηκε κρεμασμένος σε δέντρο εξοχικού στην περιοχή της Διασποράς.

Οι συγγενείς του είναι συντετριμμένοι με τον χαμό του, ενώ η στάση στην οποία βρέθηκε προκαλεί ερωτήματα και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι μπορεί να συνέβη την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Ο αδερφός του μιλά στο Live News και περιγράφει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Παράλληλα, ζητά από τις Αρχές να ψάξουν και να μην κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης γρήγορα ως αυτοκτονία.

Εξαφανίστηκε στις 29 Οκτωβρίου – Εντοπίστηκε έναν μήνα μετά

Ο 29χρονος είχε κατέβει στην Ηλεία από την Φθιώτιδα για να συναντήσει την πρώην γυναίκα του. Τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς στις 29 Οκτωβρίου στη περιοχή του Βαρθολομιού και σχεδόν έναν μήνα μετά (25/11) εντοπίστηκε η σορός του, από τον ιδιοκτήτη εξοχικού, που όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στην Αθήνα.

Το ύψος και το σημείο του δέντρου, που βρέθηκε κρεμασμένος, σε συνδυασμό με το σχοινί που υπήρχε στα χέρια του, έχουν κάνει πολλούς στην περιοχή να σκέφτονται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργεια.Ο 29χρονος ήθελε να κάνει ακόμα μία προσπάθεια επανασύνδεσης με τη γυναίκα του

Οι αστυνομικοί πάντως κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Θεωρούν πως ο νεαρός ανέβηκε με σκάλα στο δέντρο, που έδωσε τέλος στη ζωή του, και προσπάθησε να δέσει τα χέρια του, για να εκμηδενίσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

«Κι εγώ αυτή τη στιγμή που μιλάω δεν είμαι καλά ψυχολογικά με αυτά που είδα», αναφέρει στο Live News ο αδελφός του θύματος.

Η δυσοσμία οδήγησε στον εντοπισμό του

Ο ιδιοκτήτης του εξοχικού εντόπισε τη σορό του, ψάχνοντας από πού προερχόταν η αφόρητη δυσοσμία στο σπίτι. Τότε αντίκρυσε τις ανατριχιαστικές εικόνες. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκαν οι στενοί συγγενείς του.

«Το τελευταίο διάστημα ο αδερφός μου δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά», αποκαλύπτει ο αδερφός του στο Live News και αναφέρει ότι ο 29χρονος ήθελε να κάνει ακόμα μία προσπάθεια επανασύνδεσης με τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 29χρονος εξαφανίστηκε χωρίς να πάρει μαζί του κανένα από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Το σημείο, που εντοπίστηκε η σορός του, από την περιοχή που έμεναν οι δύο άντρες απέχουν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν ότι σκόπευε να πάει εκεί.

Οι έρευνες στην Κυλλήνη συνεχίζονται εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να αποσαφηνίσει την αιτία του θανάτου τού 29χρονου πατέρα.

Δεδομένου ότι βρέθηκε κρεμασμένος πισθάγκωνα ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης σχολίασε: «Η σκηνή θανάτου δημιούργει ερωτήματα και θέτει υπόνοιες ότι μπορεί να μπλέκεται και κάποιος άλλος στον μηχανισμό θανάτου. Επομένως η πραγματικά χρήζει περαιτέρω διερεύνησης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments