Αθλητισμός

Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας στο στόχαστρο ξένων ομάδων [vid]

Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας στο στόχαστρο ξένων ομάδων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364902] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

*Σκάουτ από τη Μίλαν καθώς και από άλλες ομάδες (κυρίως από τη Γερμανία) α είναι παρόντες απόψε στο γήπεδο της Φρανκφούρτης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ενώ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια αναμένεται να βρεθεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Δεν θα εστιάσουν μόνο στους δύο Έλληνες άσους του ΠΑΟΚ, καθώς θα βρεθούν κι άλλοι παίκτες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. (LIVE SPORT)

*Στην αναμέτρηση με το Παναιτωλικό ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί επέστρεψε στα γκολ. Ήταν κάτι που το περίμενε πολύ και του είχε λείψει όλο το διάστημα που είχε μείνει χωρίς τέρμα. Για τον Μαροκινό το γκολ ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πολύ τα γκολ του βασικού του επιθετικού και η αλλαγή του ίδιου φάνηκε στις προπονήσεις μετά τον Παναιτωλικό. Η ψυχολογία του άλλαξε προς το καλύτερο, πήρε τα πάνω του και αυτό που έλεγε στους συμπαίκτες του είναι ότι θέλει και ένα γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν έχει σκοράρει ο Ελ Κααμπί, που έχει πετύχει δύο γκολ κόντρα στην Φράιμπουργκ και άλλα δύο στην Τσουκαρίτσκι. (ΦΩΣ)

*Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε κάνει μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του στον Ολυμπιακό (ίσως την καλύτερη) στον περσινό αγώνα με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα απόψε η πειραϊκή ομάδα, θα χρειαστεί ο διεθνής γκολκίπερ να φτάσει σε εκείνο το επίπεδο απόδοσης. Ειδικά στις στατικές φάσεις και τις εξόδους του, καθώς το πρώτο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των Γερμανών και στο δεύτερο ο Πασχαλάκης δεν είναι αυτή την περίοδο στα καλύτερά του, έστω κι αν δεν έχει κάνει κάποιο σοβαρό λάθος. (ΦΩΣ)

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments