Αθλητισμός

Προετοιμασία μετ’ εμποδίων για Άιντραχτ [vid]

Προετοιμασία μετ’ εμποδίων για Άιντραχτ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365436] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΠΑΟΚ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Αρκετά τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Ντίνο Τοπμέλερ ενόψει της αναμέτρησης της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ (30/11 - 22:00)

Με απουσίες αναμένεται η αποστολή του Ντίνο Τοπμέλερ για το παιχνίδι της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ στην Φρανκφούρτη, καθώς ο Γερμανός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την αναμέτρηση είναι ήδη ο Κοχ, για τον οποίο όπως αναφέρει η Bild, επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη και ολοκλήρωσε ξανά τμήματα της προπόνησης της ομάδας, ωστόσο τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη και την Άουγκσμπουργκ την Κυριακή θα έρχονταν πολύ νωρίς για αυτόν, ενώ και ο Ρόντε που απουσιάζει εδώ και καιρό φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να μπει στην αποστολή, έστω και την τελευταία στιγμή, μιας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Τον αρχηγό της Άιντραχτ ακολουθεί και ο Χάουγκε, με την συμμετοχή του Νορβηγού εξτρέμ να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα φανούν από τις τελικές επιλογές του Ντίνο Τοπμέλερ, ο οποίος θα ανακοινώσει σήμερα (29/11) την αποστολή της ομάδας του ενόψει ΠΑΟΚ.

Πηγή: sdna.gr//Μιχάλης Κουτσουγιάννης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments