Αθλητισμός

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2: Τεράστιος Δικέφαλος – Σπουδαίο διπλό! [vid]

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2: Τεράστιος Δικέφαλος – Σπουδαίο διπλό! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365460] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΠΑΟΚ

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) με Κεντζιόρα (55') και Ζίβκοβιτς (73') να σημειώνουν τα γκολ του Δικεφάλου. Ο Μαρμούς (58') το γκολ των Γερμανών.

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) με Κεντζιόρα (55′) και Ζίβκοβιτς (73′) να σημειώνουν τα γκολ του Δικεφάλου. Ο Μαρμούς (58′) το γκολ των Γερμανών.

Ισορροπημένο πρώτο μέρος

H πρώτη τελική στο παιχνίδι ήταν για την Άιντραχτ στο 6′, με το σουτ του Λάρσον από το ύψος της μεγάλης περιοχής να μην προβληματίζει τον Κοτάρσκι.

Στο 11′ ξανά οι Γερμανοί με το σουτ του Μαρμούς να αποκρούεται από τον Κοτάρσκι που κάλυψε τη δεξιά γωνία του. H Άιντραχτ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 15 λεπτο και αυτό φάνηκε στο ποσοστό κατοχής της που ήταν στο 69%.

Στο 29′ ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ, με τον Σαμάτα να τροφοδοτεί τον Μουργκ σε γρήγορη αντεπίθεση του Δικεφάλου και τον Αυστριακό να κάνει το πλασέ με το αριστερό, με τον Τραπ να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.

Στο 32′, η Άιντραχτ άγγιξε το γκολ όμως σταμάτησε πάνω στον Κοτάρσκι, με τον Σέρβο κίπερ να απλώνει τα πόδια του και να αποκρούει το πλασέ του Μαρμούς από πλεονεκτική θέση.

Το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε τον ΠΑΟΚ να κρατάει στο 0-0 την Άιντραχτ έχοντας ελέγξει το ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να ασκήσουν μεγάλη πίεση στον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με αυτοπεποίθηση στο δελυτερο μέρος και δικαιώνεται στο 55ο λεπτό, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τρεις παίκτες της Άιντραχτ να αποτυγχάνουν να διώξουν και τον Κεντζιόρα να λέει «ευχαριστώ» για την αδράνειά τους, κάνοντας το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή και γράφοντας το 0-1.

Άμεση όμως ήταν η απάντηση των Γερμανών στο 57’. Ο Σαϊμπί έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Μαρμούς έπιασε εξαιρετική κεφαλιά, για να στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει ξανά το προβάδισμα στο 73’.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments