Οικονομία

Χριστούγεννα 2023: Πόσο θα κοστίσει το εορταστικό τραπέζι – Οι τιμές σε χοιρινό και αρνί [vid]

Χριστούγεννα 2023: Πόσο θα κοστίσει το εορταστικό τραπέζι – Οι τιμές σε χοιρινό και αρνί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ ΑΓΟΡΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή κατά την οποία δεν καταναλώνεται μόνο γαλοπούλα, αλλά πολλά είδη κρέατος, όπως γουρούνι, μοσχάρι, αρνί, γουρουνάκι μικρό γάλακτος, είπε ο γραμματέας των κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς Γιώργος Ευρυπιώτης, μιλώντας στην ΕΡΤ

Ο μήνας των Χριστουγέννων έφτασε και οι καταναλωτές θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες να κάνουν τις αγορές τους για το εορταστικό τραπέζι. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή κατά την οποία δεν καταναλώνεται μόνο γαλοπούλα, αλλά πολλά είδη κρέατος, όπως γουρούνι, μοσχάρι, αρνί, γουρουνάκι μικρό γάλακτος, είπε ο γραμματέας των κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς Γιώργος Ευρυπιώτης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δεν είναι ανάγκη να επικεντρωθεί κάποιος στη γαλοπούλα αφενός μεν και αφετέρου δεν γνωρίζουμε ακόμα για τις τιμές για τις γαλοπούλες, η περσσινή τιμή ήταν 9 ευρώ το κιλό, επισήμανε ο κ. Ευρυπιώτης. Η τιμή για το χοιρινό εδώ στη Βαρβάκειο αγορά κυμαίνεται από 4,99 μέχρι 6 ευρώ το κιλό. Στο αρνάκι οι τιμές ξεκινάνε από 7,99 ευρώ το κιλό. Το μοσχάρι χωρίς κόκαλο, το καθαρό, πωλείται στα 9,80 ευρώ το κιλό. Σε γενικές γραμμές αυτές είναι οι τιμές, όπως είπε, αλλά προφανώς μέσα στα Χριστούγεννα θα ανέβουν.

Οι τιμές είναι ίδιες με τις περσινές στη Βαρβάκειο, εδώ είναι μια αγορά η οποία πουλάει φτηνά, κατέληξε ο Γιώργος Ευρυπιώτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments