Lifestyle

Ζιζέλ: Η Βραζιλιάνα καλλονή διαφημίζει κοσμήματα, αλλά το βλέμμα όλων πέφτει αλλού [vid]

Ζιζέλ: Η Βραζιλιάνα καλλονή διαφημίζει κοσμήματα, αλλά το βλέμμα όλων πέφτει αλλού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram gisele, Πολλά εκατομμύρια λέγεται ότι διέθεσε οίκος κοσμημάτων για να καταφέρει να πείσει τη Ζιζέλ να διαφημίσει προϊόντα του σε χριστουγεννιάτικη καμπάνια.

Πολλά εκατομμύρια λέγεται ότι διέθεσε οίκος κοσμημάτων για να καταφέρει να πείσει τη Ζιζέλ να διαφημίσει προϊόντα του σε χριστουγεννιάτικη καμπάνια.

Πολλά εκατομμύρια λέγεται ότι διέθεσε οίκος κοσμημάτων για να καταφέρει να πείσει τη Ζιζέλ να διαφημίσει προϊόντα του σε χριστουγεννιάτικη καμπάνια.

Η Βραζιλιάνα καλλονή εξακολουθεί να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο και ίσως το κορυφαίο μοντέλο στον κόσμο, μιας και τα βίντεο που γύρισε για τη συγκεκριμένη εταιρεία, αναμένεται ν’ απογειώσουν τα κέρδη της.

Αν και άλλαξε πολλά σύνολα για τη φωτογράφηση, τα διεθνή μέσα ασχολούνται με τις αποκαλυπτικές πόζες της Ζιζέλ, όταν φόρεσε ένα σέξι μαύρο φόρεμα, χωρίς σουτιέν.

Με τα ξανθά μακριά μαλλιά της να είναι κυματιστά πάνω στους ώμους, η «ιέρεια» της πασαρέλας γοήτευσε όσους είδαν βίντεο από τη φωτογράφηση, αλλά και τα τελικά αποτελέσματα.

Δείτε βίντεο από τη φωτογράφηση

Μετά τα βίντεο της εταιρείας με τα κοσμήματα, όλοι αναρωτιούνται το ακριβές ποσό που έδωσαν στη Ζιζέλ, όχι απλά να κάνει μια φωτογράφηση, αλλά να γυρίσει βίντεο, αλλάζοντας διάφορα φορέματα και σπαταλώντας αρκετό από τον χρόνο της -σπάνια κίνηση για την ίδια.

Υπενθυμίζεται ο σάλος που είχε δημιουργηθεί πριν μερικούς μήνες, όταν η «Brahma», brand μπίρας, της έδωσε 2 εκατομμύρια δολάρια, απλά και μόνο για να φορέσει ένα μπλουζάκι με το logo της εταιρείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Globo, λίγο μετά την εμφάνιση της Ζιζέλ, η εταιρεία φέρεται ότι έπεισε το μοντέλο να δώσει το «παρών» φορώντας ένα μαύρο τοπ με την επωνυμία της και να πιει από τη μπίρα.

Η Ζιζέλ αρνήθηκε να πιει μπίρα, αλλά συμφώνησε να παρευρεθεί στην εκδήλωση για μόλις 3 ώρες, κερδίζοντας ένα ιλιγγιώδες ποσό.

Το brand αποφάσισε να την πληρώσει το 2 εκατ. δολάρια στη Ζιζέλ για να βρεθεί στην αίθουσα VIP με αυτό το μαύρο μπλουζάκι. Αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνει για να παίρνει 11.000 δολαρίων ανά λεπτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments