EDITOR'S PICK

Η Ferrari προσφέρει στον Σαρλ Λεκλέρκ με 50 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει ως το 2029

Η Ferrari προσφέρει στον Σαρλ Λεκλέρκ με 50 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει ως το 2029

Πηγή Φωτογραφίας: Charles Leclerc was able to rely on his Ferrari's performance throughout the race (Photo © All right reserved)

«Ανοιχτό» του Κάρλος Σάινθ, «ματιές» στον Λάντο Νόρις

Με το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2023 η δράση περνάει εκτός πίστας και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ferrari συμφώνησε με τον Σαρλ Λεκλέρκ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2029.

Όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», η scuderia και ο Σάρλ Λεκλέρκ έφτασαν σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου τους μέχρι το τέλος του 2029, δηλαδή σε νέο πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξης των 50 εκατομμυρίων, ήτοι τα διπλάσια χρήματα από όσα λαμβάνει στο πλαίσιο της τρέχουσας συμφωνίας του που λήγει το 2025.

View this post on Instagram

A post shared by Charles Leclerc (@charles_leclerc)

Ο Λεκλέρκ ελπίζει πως η Ferrari θα του προσφέρει ένα μονοθέσιο που θα διεκδικεί τίτλους και δεν θα βλέπει σταθερά την… αεροτομή είτε της Red Bull, είτε της Mercedes. Παράλληλα, όμως, από τη μεριά της ομάδας είναι και ένα «στοίχημα» καθώς ποντάρει το μέλλον της στον Μονεγάσκο, που τη σεζόν που μόλις τέλειωσε είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Η Ferrari, σε κάθε περίπτωση, θέλει να ανακοινώσει τα… ευχάριστα πριν από την αλλαγή του έτους.

«Ανοιχτό» το μέλλον του Σάινθ, «ματιές» στον Λάντο Νόρις Παράλληλα, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η Ferrari βρίσκεται σε επαφές και με τον άλλον πιλότο της, τον Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός φέρεται να θέλει διετές συμβόλαιο, αλλά η ιταλική ομάδα μοιάζει διστακτική για την ώρα να του προσφέρει, την στιγμή που ο Σάινθ βρίσκεται στο στόχαστρο της Red Bull, της McLaren σε περίπτωση που «αδειάσει» κάποια θέση, αλλά και της Audi με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις λόγω του πατέρα του που τρέχει με την εταιρία στο ράλι Ντακάρ.Η Ferrari θέλει να του επεκτείνει το συμβόλαιο για το 2025, μιας και η ιταλική εφημερίδα σημειώνει πως έχει βάλει στο… μάτι τον Λάντο Νόρις της McLaren, ο οποίος εντυπωσίασε με την πορεία του ιδίως στο δεύτερο μισό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2023. Ο Νόρις ενδεχομένως να γίνει διαθέσιμος πριν το πρωτάθλημα του 2026, όταν και θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί για τους κινητήρες που ενδεχομένως να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments