Ελλάδα

Σε απεργία για 4 ημέρες οι οδηγοί ταξί

Σε απεργία για 4 ημέρες οι οδηγοί ταξί

Πηγή Φωτογραφίας: Απεργιακή συγκέντρωση από το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023. Ο κλάδος του ταξί προκήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Οι οδηγοί ζητούν την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου και αιτούνται αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Νέες κινητοποιήσεις από τους οδηγούς των ταξί, με απεργία από σήμερα στις 5 τα ξημερώματα, έως και την Παρασκευή την ίδια ώρα

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών ταξί και αγοραίων προχωρούν από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο. Στην Αττική η απεργία θα είναι 48ωρη την Τρίτη και την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από την Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας. Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται».

Από την πλευρά του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, προέκρινε την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments