Ελλάδα

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη γίνεται η μαμά του Ορφέα

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη γίνεται η μαμά του Ορφέα

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/MEGA Ψυχαγωγία Show Το Ναυάγιο

Ίσως το μόνο καλό που βγήκε από την ιστορία της με τον Ιπποκράτη…

Ο Γιώργης συλλέγοντας υλικό για το μεγάλο αφιέρωμα που ετοιμάζει επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο σπίτι του αλλά εκείνος αντιδράει άσχημα όταν τον αντικρίζει. Ακόμα και η Ειρήνη σοκάρεται από τον αγενή τρόπο του και προβληματίζεται από την συμπεριφορά του.

Νιώθει μέσα της ότι ο Ιπποκράτης δεν είναι αυτός που δείχνει. Ο Ορφέας όμως με την αθώα ψυχούλα του κάνει την έκπληξη και ζητάει από τον πατέρα του να παντρευτεί την Ειρήνη.

Κάτι που φυσικά βολεύει πολύ και τον ίδιο καθώς διευκολύνει πολύ τις επόμενες κινήσεις του το να ξέρει πως ο γιος του θέλει την Ειρήνη για μαμά του.

Στο μεταξύ η Αλίκη έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργη όμως ο αδίστακτος δικηγόρος Μιλτιάδης Παντελίδης δεν διστάζει να της δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Το Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα βάζουν σε εφαρμογή το παράτολμο σχέδιό τους

Εpωτική σχέση δημιουργείται ανάμεσα στον Άγγελο και τη Βάσω όπως θα δούμε στη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» και σε αυτό βάζουν το χεράκι τους ο Μάκης και η Λίνα.

Ο Μάκης το τελευταίο διάστημα που ζει στα σπιτάκια της κυρίας Χριστίνας έχει έρθει κοντά με τον Άγγελο, τον οποίο συμπαθεί πολύ. Βλέποντας τον μόνο του, ενώ εκείνος είναι ευτυχισμένος με τη Λίνα, θέλει να τον αποκαταστήσει για να τον δει ξανά να χαμογελάει.

Η Βάσω έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ο πρώην αρραβωνιαστικός της της φέρθηκε άσχημα και δεν μπόρεσε να συγχωρήσει την απιστία του. Έτσι η κοπέλα πήγε με την αδερφή της στην Αθήνα για να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Η Λίνα στεναχωριέται που βλέπει την αδελφή της ότι δεν μπορεί να τον ξεπεράσει και μάλιστα μιλάει στον Μάκη για αυτό. Τότε ο Μάκης σκέφτεται ότι είναι καλή ευκαιρία να γνωριστούν ο Άγγελος και η Βάσω και έτσι μαζί με τη Λίνα βάζουν μπροστά το σχέδιο τους.

Έτσι σε ένα τραπέζι που κάνει η Πολυξένη όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο», η Βάσω και ο Άγγελος γνωρίζονται για πρώτη φορά, με το ενδιαφέρον να είναι αμοιβαίο και από τις δυο πλευρές…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments