Lifestyle

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Ο χορός του ζευγαριού στο γλέντι μετά τον γάμο τους

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Ο χορός του ζευγαριού στο γλέντι μετά τον γάμο τους

Πηγή Φωτογραφίας: insatgram/@beautifulpeoplepr

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη» είπε στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή με θρησκευτικό γάμο κι ακολούθησε ένα γλέντι σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

View this post on Instagram

A post shared by ToPrwino (@toprwino_ant1)

Στην εκπομπή «Πρωινό» μεταδόθηκαν κάποια πλάνα από τον χορό που χόρεψε το ζευγάρι, με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Είναι πολύ αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη» είπε στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Το επί 7 χρόνια ζευγάρι, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία λίγων συγγενών, φίλων και συναδέλφων, ενώ πολύ λίγες είναι και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την ημέρα του γάμου.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί και η ίδια προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις της, ως σύζυγος πλέον του Πέτρου Κόκκαλη. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, το καταφέραμε. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ απλά, πολύ φιλικά. Έτσι απλά το ήθελα κι έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, όπως φαίνεται στο απόσπασμα που παρουσίασε το «Happy Day».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments