Lifestyle

Καπουτζίδης για Κασσελάκη: «Βλέπω γελάκια που είναι γκέι αν ήταν straight δεν θα υπήρχαν»

Καπουτζίδης για Κασσελάκη: «Βλέπω γελάκια που είναι γκέι αν ήταν straight δεν θα υπήρχαν»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@fays.time

«Το ότι ο αρχηγός ενός κόμματος είναι ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας βοηθάει ιδιαίτερα στην ορατότητα, βοηθάει ιδιαίτερα στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα τα οποία μεγαλώνουν τώρα»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεκριμένα ανέφερε πρώτα την αγάπη που έχει για την Αίγινα και ότι είναι το μέρος που τον ηρεμεί. Έπειτα μίλησαν για το νομοσχέδιο λέγοντας ότι: «Η Νέα Δημοκρατία πολιτικά είχε εκτεθεί από δηλώσεις ανθρώπων που μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα που δεν βασίζονταν σε γνώσεις και δεν ήταν αρμόδιοι για να μιλήσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

View this post on Instagram

A post shared by Fay’s Time ❤️ (@fays.time)

Τα ανθρώπινα δικαιώματα τα δίνεις ή δεν τα δίνεις και δεν υπολογίζεις το πολιτικό κόστος. Όταν τα πιστεύεις οφείλεις να τα αποδώσεις σε εκείνους που τα στερούνται. Τα δικαιώματα πρέπει να τα αποδώσεις σε αυτούς που τα στερούνται. Πιστεύω ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να περάσει το νομοσχέδιο

Νιώθω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι γυμνά μωράκια ερχόμαστε στον κόσμο που κλαίνε. Μαζί μπουσουλάμε, μαζί ανεβαίνουμε στα ποδήλατα και κάποια στιγμή στα 7, στα 8, κάποια παιδιά δείχνουν τα άλλα με το δάχτυλο και τα διακρίνουν. Είναι σαν να είναι η διάκριση μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας. Με τη διάκριση χάνουμε λίγο-λίγο από την ανθρωπιά μας.

Η φύση ό,τι και αν κάνουμε θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ άτομα, θα συνεχίσει να γεννάει άτομα που δεν έχουν όραση ή δεν περπατούν. Για τη φύση είναι φυσιολογικό, είναι απόφαση του ανθρώπου να μην συμπεριφερθεί σε αυτά τα άτομα ως φυσιολογικά. Αν σταματήσει ο άνθρωπος να λέει ότι δεν είναι φυσιολογικά άτομα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος».

Και για τον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε ότι: «Το ότι ο αρχηγός ενός κόμματος είναι ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας βοηθάει ιδιαίτερα στην ορατότητα, βοηθάει ιδιαίτερα στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα τα οποία μεγαλώνουν τώρα. Η υπερπροβολή πρέπει να σκεφτούμε από ποιον ξεκινάει, γιατί εγώ νιώθω ότι ένα πολύ βασικό θέμα το οποίο δεν συζητάμε είναι η αντιμετώπιση από τα Μέσα και από τους δημοσιογράφους γίνεται με έναν τρόπο που δείχνουν ότι δεν το σέβονται και τόσο πολύ, λυπάμαι που το λέω. Βλέπω γελάκια και σχόλια τα οποία δεν θα υπήρχαν αν ήταν ένας straight άντρας»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments