Αθλητισμός

Ο Αταμάν για τον γιο του: “Προσπαθώ να τον πείσω να είναι ουδέτερος, δυστυχώς θα στηρίξει την Εφές”

Ο Αταμάν για τον γιο του: “Προσπαθώ να τον πείσω να είναι ουδέτερος, δυστυχώς θα στηρίξει την Εφές”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),O Παναθηναϊκός AKTOR και Αναντολού Εφές κοντράρονται επί τουρκικού εδάφους, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει ιδιαίτερα συναισθήματα για το αποψινό παιχνίδι (19:30).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της EuroLeague

O Παναθηναϊκός AKTOR και Αναντολού Εφές κοντράρονται επί τουρκικού εδάφους, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει ιδιαίτερα συναισθήματα για το αποψινό παιχνίδι (19:30).

Ο Τούρκος τεχνικός υπηρέτησε για έξι χρόνια την αποψινή αντίπαλο του Παναθηναϊκού και μιλώντας στο “S Sport” αναφέρθηκε στην συνάντηση των δύο ομάδων, αλλά και την προσπάθεια να πείσει τον γιο του να κρατήσει ουδέτερη στάση, καθώς θα υποστηρίξει την Αναντολού Εφές.

Ο Σαρπ Αταμάν είχε κάνει την εμφάνισή του, μάλιστα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την μπλούζα της Εφές, στην αναμέτρση της Αναντολού με τον Ολυμπιακό, χωρίς να κρύβει την προτίμησή του για την αποψινή αντίπαλο του Παναθηναϊκού AKTOR.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο S Sport:

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει την Εφές ως αντίπαλος: “Θα είναι ένα περίεργο συναίσθημα απόψε. Μετά από πολύ καιρό, θα παίξω εδώ για πρώτη φορά με την Αναντολού Εφές ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Πέρασαν πολλές καλές μέρες και πολλά καλά χρόνια. Είναι αδύνατο να ξεχάσω τις αναμνήσεις που πέρασα εδώ. Μπορώ να τα νιώσω όταν κοιτάζω τις σημαίες εδώ. Άλλωστε αυτά είναι τα πράγματα στον επαγγελματισμό και θα γίνει ένας σημαντικός αγώνας της EuroLeague. Κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός στην EuroLeague. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με το μυαλό μας”

Για τους τραυματισμούς από τους οποίους ταλαιπωρείται η Εφές: “Η EuroLeague είναι ένας πολύ μακρύς μαραθώνιος. Μέχρι στιγμής η Αναντολού Εφές προχωρά χωρίς απώλειες εκτός από τον εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ως εκ τούτου, μπορώ να πω ότι είχε καλή απόδοση στον εντός έδρας χώρο. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Αν και τις τελευταίες 4-5 εβδομάδες παίζουμε στην ίδια θέση χωρίς τους δύο σημαντικούς μας παίκτες, τον Παπαπέτρου και τον Ερνανγκόμεθ. Φυσικά οι τραυματισμοί στην Εφές έχουν αυξηθεί. Δεν είναι μόνο για αυτόν τον αγώνα, βρισκόμαστε σε διπλή εβδομάδα και υπάρχει άλλη μια διπλή εβδομάδα στα τέλη Δεκεμβρίου. Είναι ένας πολύ απασχολημένος μήνας”.

Για το γεγονός ότι ο γιος του θα υποστηρίξει την Εφές: “Προσπαθώ να πείσω τον Σαρπ Αταμάν να είναι ουδέτερος από το πρωί, τουλάχιστον με τη λευκή φανέλα, αλλά φυσικά ο Σαρπ είχε μεγάλη δέσμευση στην Εφές. Πέρασε 5 χρόνια ως μέλος της ομάδας στα αποδυτήρια και τελικά δεν είναι επαγγελματίας. Είμαι επαγγελματίας, έτσι εξελίχθηκαν οι συνθήκες. Είμαι σε έναν σημαντικό σύλλογο που είναι αντίπαλος της Εφές.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments