EDITOR'S PICK

Ο Lenny Kravitz έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία όνειρο στο ΟΑΚΑ

Ο Lenny Kravitz έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία όνειρο στο ΟΑΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: LAS VEGAS, NEVADA – APRIL 03: LENNY KRAVITZ ATTENDS THE 64TH ANNUAL GRAMMY AWARDS AT MGM GRAND GARDEN ARENA ON APRIL 03, 2022 IN LAS VEGAS, NEVADA. (PHOTO BY JEFF KRAVITZ/FILMMAGIC

Η γενική προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 12.00

Στην Αθήνα για πρώτη φορά ο Lenny Kravitz για μία και μόνο συναυλία. Το Athens Rocks ανακοίνωσε επίσημα την αναμενόμενη άφιξη του το καλοκαίρι.

View this post on Instagram

A post shared by Esquire (@esquire)

Ο σπουδαίος Lenny Kravitz έρχεται στις 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ για ένα σπουδαίο φεστιβαλικό live γεμάτο rock.

Η γενική προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 12.00. Η προπώληση για τα μέλη του fan club του Lenny Kravitz θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 12:00.

Mε σχεδόν 40 χρόνια σπουδαίας καριέρας, ο Lenny Kravitz επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 16 χρόνια. Από το Let Love Rule του 1998 μέχρι το Raise Vibration του 2018, ο Lenny υπηρετούσε τους θεούς του rock n roll, της soul αλλά και της funky μουσικής κι εκείνοι του το ανταπέδωσαν, μετατρέποντάς τον σε έναν από αυτούς. Άλλωστε πάντοτε η βάση όλων των επιτυχιών του ήταν η μουσική.

Eν αναμονή του νέου του δίσκου Blue Electric Light που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτη του 2024, η headline εμφάνιση του Lenny Kravitz στο φετινό AthensRocks είναι η ιδανική αφορμή να παρακολουθήσουμε στη σκηνή του αγαπημένου μουσικού φεστιβάλ έναν από τα σημαντικότερα rock icons της εποχής μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments