Ελλάδα

Νέα ευρήματα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ – Πού στρέφονται οι έρευνες [vid]

Νέα ευρήματα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ – Πού στρέφονται οι έρευνες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365660] ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΕΪ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI)

Οι Αρχές επικεντρώνονται σε 40 άτομα από τους συνολικά 424 προσαχθέντες

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, οι Αρχές επικεντρώνονται στα 40 άτομα από τους συνολικά 424 προσαχθέντες. Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά, επεισόδια, σωματικές βλάβες αλλά  και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παράλληλα, επτά άτομα μεταξύ των οποίων  και σεσεισμένα αρνήθηκαν μετά την προσαγωγή τους να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα, δείγμα DNA αλλά και δείγμα προκειμένου να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδα που θα τους συνδέει με το πιστόλι που εκτόξευσε την ναυτική φωτοβολίδα προς τον 31χρονο αστυνομικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές θα προσπαθήσουν με τα δείγματα που έχουν στην κατοχή τους να συνδέσουν κάποια πρόσωπα με τα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στους χώρους του γηπέδου, όπως καμένα ρούχα που επιχείρησαν οι δράστες να κάψουν στις τουαλέτες του γηπέδου για να σβήσουν τα ίχνη τους, υπολείμματα από αυτοσχέδιους μηχανισμούς, φωτοβολίδες, κροτίδες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση εγκληματικών ερευνών για ανάλυση.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 424 προσαχθέντες αφέθηκαν νωρίτερα ελεύθεροι όλοι, χωρίς να υπάρξει καμία σύλληψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments