Lifestyle

Μόνο η Ναταλία Γερμανού τόλμησε να το πει: «Σoκ με το όνομα του δράστη στην Αράχωβα»

Μόνο η Ναταλία Γερμανού τόλμησε να το πει: «Σoκ με το όνομα του δράστη στην Αράχωβα»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/natalia germanou

Η Ναταλία Γερμανού είπε αυτό που σκέφτονται όλοι για τη φρικτή κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα

Ο πρώην παίκτης Survivor το όνομα του οποίου ακούστηκε στην φρικτή κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα, διέψευσε τις φήμες. Ωστόσο, ένα tweet της Ναταλίας Γερμανού άναψε φωτιές με πολλούς να συμφωνούν ότι μάλλον κάπως έτσι έχουν τα πράγματα…

Η Ναταλία Γερμανού είπε αυτό που σκέφτονται όλοι για τη φρικτή κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα Δικαιολογημένο κύμα οργής έχει ξεσπάσει στα social media, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην εκφράζουν απλώς τον αποτροπιασμό τους για την φρικτή κακοποίηση που υπέστη το 8χρονο χάσκι στην Αράχωβα, αλλά να ζητούν από όσους γνωρίζουν τον δράστη να μιλήσουν και να τον παραδώσουν στην δικαιοσύνη.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργηθεί το hashtag “cancel arachova”, με τον χειμερινό προορισμό να γίνεται trend στο Twitter, καθώς εκεί ο Όλιβερ βρήκε μαρτυρικό θάνατο από αιμορραγία αφότου βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

Η κακοποίηση συνέβη το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου και ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον είχε αφήσει να κάνει την καθιερωμένη βόλτα του. Ώρες αργότερα, εντοπίστηκε κακοποιημένος, αιμόφυρτος και με σπασμένα πλευρά. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να τον κρατήσει στην ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε.

Οι χρήστες προτρέπουν μαζικά τον κόσμο να μην επισκεφθεί την Αράχωβα, μέχρι “να ανοίξουν τα στόματα”.

Η Ναταλία Γερμανού δίνει αμοιβή σε όποιον γνωρίζει τον δράστη που κακοποίησε μέχρι θανάτου τον σκύλο στην Αράχωβα

Σοκαρισμένη και συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στην Αράχωβα, με την κακοποίηση μέχρι θανάτου με αιχμηρό αντικείμενο, ενός σκύλου, που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του να κάνει τη βόλτα του.

Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή για διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, ούσα σοκαρισμένη από την απάνθρωπη αυτή πράξη, γνωστοποίησε πως έχει αποφασίσει να δώσει αμοιβή σε όποιον γνωρίζει ή βρει τον δράστη και τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Παράλληλα, σε χθεσινές τις αναρτήσεις στο twitter, η Ναταλία Γερμανού έγραψε αυτό που πολλοί σκέφονται πλέον για τον δράστη και τους λόγους που ακόμα δεν έχει βρεθεί…

“Συνεχίζονται οι έρευνες, επενέβη ο Άρειος Πάγος, εξαγριώθηκε η μισή Ελλάδα, περίεργα αδιάφορη η «γειτονιά» Να δεις που θα πάθουμε σοκ με την αποκάλυψη του δράστη #ΑΡΑΧΩΒΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά και στα σχόλια έγινε χαμός!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments