SPOTLIGHTS

Το νησί με το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα

Πρώτον, ότι από τα κυκλαδίτικα νησιά είναι από τα λίγα που έχει κρατήσει τον χαρακτήρα του και έχει μια πιο cozy αίσθηση, είναι πιο χωριόνησο.

D Ακολουθούν το Mamma Mia για ιταλικό (μου είπαν τα καλύτερα για την πουτανέσκα και την παναρισμένη κοτολέτα), το Ωμέγα 3 (για ψάρια στον Πλατύ Γιαλό), όπου κυριαρχεί γευστικά το φιλέτο ροφού με τσιμιτσούρι φυκιών και σπαράγγια θάλασσας και το στιφάδο χταποδιού με το ρεβύθι Σίφνου, και το Μωσαϊκό που φημίζεται για τους μεζέδες όπως πατάτες με τζίντζερ και εστραγκόν, ρεβυθοκεφτέδες, θαλασσινό κριθαρότο στο πήλινο και σκιουφιχτά με λιαστή ντομάτα και κάπαρη.