Lifestyle

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Χώρισε οριστικά με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη μετά από 5 χρόνια έρωτα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Χώρισε οριστικά με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη μετά από 5 χρόνια έρωτα

Πηγή Φωτογραφίας: MissBloom

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση

Η σχέση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Χρυσής Βαρδινογιάννη φαίνεται να ολοκληρώθηκε, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time» και της Σάσας Σταμάτη, ανέφερε ότι παρά τον χωρισμό τους, διατηρούν καλές σχέσεις, αφού η Χρυσή Βαρδινιογιάννη πήγε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ηθοποιός.

Αν και ήταν αρκετό καιρό μαζί, δεν έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Την άνοιξη του 2022, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης προχώρησε σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή, μετά από ερώτηση που δέχτηκε για συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ». Η ερώτηση αφορούσε το ενδεχόμενο να παντρευτεί με την τότε σύντροφό του.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι –και είμαστε– πολύ καλά. Οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω έναν γάμο και μαζί έχω και όλους τους λόγους να το κάνω» είχε πει.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2018 και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε κάποιο βράδυ στον «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου.

Ο φακός τους συναντούσε σπάνια σε δημόσιους χώρους, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήρθαν πιο κοντά στην καραντίνα. Ο ηθοποιός έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο και στη συναυλία Μίνου Μάτσα.Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη. Σπούδασε Καλές Τέχνες και Γραφιστική στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως επιτελικό στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας. Η καλλιτεχνική της φύση, όμως, γρήγορα την έκανε να αναζητήσει νέους δρόμους. Παρόλο που οι γονείς της προσδοκούσαν για τη μοναχοκόρη τους μια καριέρα στον χώρο της διαφήμισης, εκείνη επέλεξε να συνδυάσει τη δουλειά με την αγάπη της για τη μουσική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments