Αθλητισμός

Παναθηναϊκός εναντίον Μακάμπι Χάιφα: Ήττα με 2-1 και Ευρωπαϊκός αποκλεισμός [vid]

Παναθηναϊκός εναντίον Μακάμπι Χάιφα: Ήττα με 2-1 και Ευρωπαϊκός αποκλεισμός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365833] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Την ήττα με 2-1 που έφερε και τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό μέσα στη Λεωφόρο γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Μακάμπι Χάιφα

Το τριφύλλι εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο, και παρά την προσπάθεια που έκανε στο δεύτερο μέρος καθώς έκλεισε τη Μακάμπι στα καρέ της δέχτηκε ένα ακόμη τέρμα με τους Ισραηλινούς να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός συνέχισε να προσπαθεί, βρήκε τη μείωση του σκορ με κεφαλιά του Ιωαννίδη, αλλά παρά την πίεση που άσκησε στα καρέ των Ισραηλινών μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ ακόμη που θα του έδινε την πρόκριση.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είχε κάποιες εκπλήξεις με τον Λοντίγκιν να παίζει σε πρώτο Ευρωπαϊκό ματς για το τριφύλλι, τον Χουάνκαρ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και τον Βιλένα να είναι η επιλογή στα χαφ αντί του Τσέριν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Αϊτόρ (89′ Σπόραρ), Ιωαννίδης.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Κεούφ, Σούντγκρεν (46′ Φέινγκολντ), Γκέρσον, Σεκ, Κορνού, Σερί, Σόου, Μουχαμάντ (32′ Ζαμπέρ), Χατζάτζ, Πιερό, Νταβίντ (67′ Ρεφαέλοβ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments