Ελλάδα

Ρέντη: Έφθασε στον ανακριτή ο 18χρονος – Απολογείται για τον τραυματισμό του αστυνομικού [vid]

Ρέντη: Έφθασε στον ανακριτή ο 18χρονος – Απολογείται για τον τραυματισμό του αστυνομικού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Έφτασε στον ανακριτή λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης ο 18χρονος που συνελήφθη για τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη.

Ο 18χρονος είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη, για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη.

Έφτασε στον ανακριτή λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης ο 18χρονος που συνελήφθη για τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη.

Σημειώνεται ότι εναντίον του συλληφθέντα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου για την αθλητική βία.

Κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών,για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών.

Ρέντης: Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβάλλεται ο 31χρονος αστυνομικός

Ιδιαιτέρως κρίσιμη είναι η κατάσταση του 31χρονου υπαρχιφύλακα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη. Ο αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας και οι γιατροί μετά τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δε λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου του 31χρονου εξαιτίας των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του.

Ο αστυνομικός παραμένει σε φαρμακευτική καταστολή και οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμα την εντολή σιγά σιγά να τον ξυπνήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments