Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το #metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια όλοι κρύβονται»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το #metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια όλοι κρύβονται»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/dimitraalexandraki1

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Επιλεκτικό το metoo στην Ελλάδα. Επιλεκτικά όλα»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη Χριστίνα Βουδούρη. Μεταξύ άλλων, απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για το κίνημα metoo και κάποιες από τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες.

View this post on Instagram

A post shared by Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1)

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς θα συμφωνήσω, γιατί τα πραγματικά θύματα που είμαστε, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια και δεν με ενδιαφέρει ο οποιοσδήποτε να μου πει το οτιδήποτε. Έχουμε καλέσει το metoo σε πραγματικά περιστατικά και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και με το που κλείνουν οι κάμερες, όλοι τα συζητάνε. Στην πραγματικότητα και στην ουσία τι γίνεται; Τίποτα. Επιλεκτικό το metoo στην Ελλάδα. Επιλεκτικά όλα».

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τη δούμε τηλεοπτικά: «Δε θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά διότι δεν θα ήθελα να πάρω τη θέση κανενός ανθρώπου ο οποίος σπουδάζει και μαθαίνει αυτό το πράγμα τόσα χρόνια. Δεν θα μπορούσα να είμαι στο My Style Rocks γιατί δεν ξέρω από styling. Ακόμα και στην προσωπική μου ζωή, δεν ξέρω να ντυθώ σωστά. Αυτή η θέση θα ταίριαζε καλύτερα στην Παναγιώταρου και στην Emilia Vodos».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments