Ελλάδα

Αδέλφια οι δύο από τους τρεις τραυματίες στους πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι

Αδέλφια οι δύο από τους τρεις τραυματίες στους πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου.

Περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους πυροβολισμούς

Περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, από τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» τα δύο είναι αδέρφια, ηλικίας 28 ετών και 33 ετών, από την Κρήτη που ήρθαν στην Αθήνα για ένα bachelor party. Όσον αφορά το τρίτο άτομο, πρόκειται για έναν 24χρονο.

Όσον αφορά τους τρεις τραυματίες, οι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, με τον έναν να έχει τραύμα στο κεφάλι.

Οι έρευνες είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ από το σημείο έχουν συλλεχθεί συνολικά τέσσερις κάλυκες των 9 mm.

Μιλώντας στο OPEN η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε για την υπόθεση:

«Είναι πολύ νωρίς να φτάσουμε σε συμπέρασμα. Τα τρία παιδιά είχαν φτάσει ως επισκέπτες στην Αθήνα. Λαμβάνονται μαρτυρίες και για το όχημα. Η κατάστασή τους δεν κρίνεται σοβαρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες».

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την ΕΛ.ΑΣ. εάν ήταν το κατάστημα ο στόχος ή τα τρία παιδιά», σημειώνει, ενώ κλίνει προς το ενδεχόμενο στόχος να ήταν πιθανώς το κατάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments