Ελλάδα

Ρέντη: Βγαίνει από την καταστολή ο αστυνομικός των ΜΑΤ [vid]

Ρέντη: Βγαίνει από την καταστολή ο αστυνομικός των ΜΑΤ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Παραμένει, ωστόσο, σε μηχανική υποστήριξη, ενώ αύριο αναμένεται ο νευρολογικός έλεγχος της κατάστασής του και οι γιατροί θα καθορίσουν τις περαιτέρω ενέργειές του. 

Παραμένει σε μηχανική υποστήριξη μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα

Τις αντιδράσεις του 33χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ που τραυματίσθηκε βαρύτατα στα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη θα εκτιμήσουν οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, μετά τη διακοπή της φαρμακευτικής υποστήριξης- ο αστυνομικός δεν βρίσκεται, δηλαδή, πλέον σε καταστολή. Παραμένει, ωστόσο, σε μηχανική υποστήριξη, ενώ αύριο αναμένεται ο νευρολογικός έλεγχος της κατάστασής του και οι γιατροί θα καθορίσουν τις περαιτέρω ενέργειές του. 

Από τις 7 Δεκεμβρίου δίνει μάχη για τη ζωή του ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στου Ρέντη

Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου στο Γενικό Κρατικό σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από τη ναυτική φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από χούλιγκαν έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς η φωτοβολίδα βρήκε τη μηριαία αρτηρία, έπαθε ανακοπή, τον επανέφεραν οι γιατροί, μπήκε στο χειρουργείο, ενώ μερικές ημέρες αργότερα του ακρωτηρίασαν το πόδι. Η κατάστασή του από την πρώτη στιγμή είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments