Lifestyle

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πάω αρκετές φορές τον χρόνο στην Κωνσταντινούπολη για να συναντήσω τον Πατριάρχη»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πάω αρκετές φορές τον χρόνο στην Κωνσταντινούπολη για να συναντήσω τον Πατριάρχη»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Eleni

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για την σχέση της με την εκκλησία.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό», αλλά και την πίστη της στον Θεό.

View this post on Instagram

A post shared by Elisavet_konstantinidou (@elisavet_konstantinidou_)

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, ανέφερε: «Απευθύνομαι στον Θεό στα δύσκολα και στα αδιέξοδα. Μπορεί να μην έχω μια συχνή επαφή με την εκκλησία, αλλά τον Οικουμενικό Πατριάρχη τον γνωρίζω και πάω αρκετές φορές στην Κωνσταντινούπολη για να τον συναντήσω. Αυτός ο άνθρωπος με συγκινεί βαθύτατα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό». «Όταν μου πρότεινε ο Αντώνης Αγγελόπουλος τη σειρά, του είπα “Αντώνη, πώς θα γίνει; Γιατί κωμωδία με ράσο, δεν θέλω να προσβάλλω το σχήμα και εξαιτίας της σχέσης μου με τον Πατριάρχη”. Και μου είπε “όχι, ούτε καν, με σεβασμό θα το προσεγγίσουμε”», δήλωσε. Πρόσθεσε επίσης: «Παρόλα αυτά, υπήρξαν αρνητικά σχόλια που άκουσε για τη σειρά από ορισμένους. Έγινε ένα κύμα και λες “κάτσε ρε παιδάκι μου γλυκό, άσε με να κάνω την εργασία μου με σεβασμό”».

Όσο για τη δική της πίστη στον Θεό, ανέφερε: «Πιστεύω βαθύτατα στον Θεό. Σε αυτόν θα ζητήσεις βοήθεια. Από ποιον θα ζητήσεις;».

Τέλος, μίλησε για τον χωρισμό της από τον Ταξιάρχη Χάνο και τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα. «Όταν δυο άνθρωποι έχουν αγαπηθεί τόσο βαθιά, γιατί είχαμε αγαπηθεί πάρα πολύ με τον Ταξιάρχη, θα έρθει κάποια στιγμή που δεν θα έχεις εμμονές και θα φύγουν όλες αυτές οι συγκρούσεις. Ήταν κάμποσα χρόνια ζωντανοί οι λόγοι που μας έκαναν να χωρίσουμε», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments