Lifestyle

Παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Απών ο Θάνος Πλεύρης

Παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Απών ο Θάνος Πλεύρης

Πηγή Φωτογραφίας: INSATGRAM/elizabethelechi_

Σπόντες από τον γάμο του 84χρονου νομικού με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο γιος και η κόρη του - Το ρητό για τις αμαρτίες γονέων και ο Ζαμπέτας

Απόσταση έχουν πάρει ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη από την απόφαση του πατέρα τους, πρώτα να συνάψει σχέση και ύστερα να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Ο Κώνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε στα 84 του χρόνια την κατά 35 περίπου χρόνια μικρότερή του και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης έγραψε σήμερα στο «Χ» (πρώην Twitter) το ρητό: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Με τη σειρά της, η αδερφή του, Φένια, αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ. Μέσω Instagram stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

Ο νομικός και η 49χρονη πλέον σύζυγός του, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους δέκα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη δεν παρέστησαν. Απούσα ήταν και η μητέρα της νύφης λόγω προβλημάτων υγείας. Κουμπάρος έγινε στενός φίλος του 84χρονου νομικού.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα φόρεσε το νυφικό της μητέρας της, όπως είχε πει και σε δηλώσεις της.

Δείτε την ανάρτησή της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments