Lifestyle

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα – Έχω αισθανθεί σωματικό πόνο»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα – Έχω αισθανθεί σωματικό πόνο»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Βασιλης Διαμαντοπουλος

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Όσο περνούν τα χρόνια, οι άλλοι ζητούν περισσότερα από εσένα, οπότε κι εσύ έχεις περισσότερες απαιτήσεις»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε για την καριέρα της, τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα της και τον έρωτα, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του «Happy Day».

«Τον πρώτο καιρό μισοκοιτούσα τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Πάντα πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος για αυτό το παθαίνουμε αυτό. Στα ερμηνευτικά, κανένας μας δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος» ανέφερε αρχικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι δεν είναι αισιόδοξος άνθρωπος.

View this post on Instagram

A post shared by (@mirkapapakostandinou)

Και συνέχισε: «Όσο περνούν τα χρόνια, οι άλλοι ζητούν περισσότερα από εσένα, οπότε κι εσύ έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου και ας το πούμε εγωισμός είμαι. Είμαι πολύ αγχώδης, έρχομαι στην παράσταση 2 ώρες νωρίτερα για να είναι όλα τακτοποιημένα. Στο σπίτι είμαι ακατάστατη. Βαριέμαι τις δουλειές του σπιτιού και μαγειρεύω ελάχιστα. Το συνδύαζα πάντα για αγαπημένους ανθρώπους. Γενικώς μου αρέσει να τρώω, είμαι λαίμαργη. Η λαιμαργία σταματάει μόνο με λοβοτομή. Προσπαθώ να προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Κι αυτό είναι από ραθυμία και τεμπελιά».

Έπειτα εξομολογήθηκε: «Στη ζωή μου έχω περάσει πολλές απώλειες κι ελλείψεις που έχουν σημάδια. Με τα χρόνια απολαμβάνω τις μικρές στιγμές που τις θεωρώ πολύτιμες. Η απόλαυσή μου, ενώ δεν είμαι χειμερινή κολυμβήτρια, αλλά λατρεύω το νερό. Εκεί ξεχνάω τα πάντα μέσα στο νερό. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, το φαγητό το βάζω αλλού».

View this post on Instagram

A post shared by (@mirkapapakostandinou)

«Το φλερτ είναι από τα πιο αναζωογονητικά πράγματα στη ζωή, να κοιτάς να σε κοιτάνε, να βαραίνει το μάτι με μια γλύκα. Μακάρι να υπάρχει, είναι το συνεχίζειν. Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, αυτόν που σε κάνει να αλλάζεις χαρακτηριστικά. Έχω νιώσω σωματικό πόνο από χωρισμό και από ζήλεια, είναι αυτό που σου κόβεται η ανάσα… Εκ των υστέρων το βρήκα υπέροχο, εκείνη την ώρα δεν ήταν» είπε στο τέλος η Μίρκα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments