Lifestyle

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω μία μόνιμη μελαγχολία το 2024 θέλω να μου φέρει…»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω μία μόνιμη μελαγχολία το 2024 θέλω να μου φέρει…»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Konstantinos Vasalos

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Όπως είπε ο πρώην παίκτης του Survivor, έχει μία μόνιμη μελαγχολία, η οποία ελπίζει και εύχεται το νέο έτος να του φύγει.

Τις ευχές τους για τον νέο χρόνο που έρχεται, αποκάλυψαν οι συντελεστές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τα λόγια που άκουσε η Σίσσυ Χρηστίδου από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, δεν τα πίστευε.

Όπως είπε ο πρώην παίκτης του Survivor, έχει μία μόνιμη μελαγχολία, η οποία ελπίζει και εύχεται το νέο έτος να του φύγει.

«Έχω μια μελαγχολία μόνιμη και δεν ξέρω γιατί. Και δεν είμαι και χαρούμενος ποτέ. Θα ήθελα το 2024 να μου φέρει περισσότερη χαρά και λιγότερο μελαγχολία, γιατί είμαι μελαγχολικός. Μην μου κάνετε όμως έτσι γιατί νιώθω ότι είμαι μικρό παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου που πήρε απόλυτα σοβαρά αυτά που είπε ο συνεργάτης της, του υποσχέθηκε ότι θα του φτιάξει τη διάθεση.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο