Ελλάδα

Ρέντη: Η τραγική ιστορία – Είχε γενέθλια μια ημέρα πριν πεθάνει ο 31χρονος αστυνομικός [vid]

Ρέντη: Η τραγική ιστορία – Είχε γενέθλια μια ημέρα πριν πεθάνει ο 31χρονος αστυνομικός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Το θαύμα που περίμεναν όλοι για τον 31χρονο αστυνομικό που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ρέντη δεν έγινε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Η οικογένεια του 31χρονου περίμενε ένα θαύμα το οποίο ωστόσο δεν ήρθε

Το θαύμα που περίμεναν όλοι για τον 31χρονο αστυνομικό που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ρέντη δεν έγινε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Υπάρχει ωστόσο μια τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του άτυχου αστυνομικού καθώς η οικογένειά του ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς να μην γίνει εκ νέου προσπάθεια για τα νευρολογικά τεστ χθες, 26 Δεκεμβρίου, καθώς ήταν τα γενέθλιά του.

Ωστόσο, ο οργανισμός του άτυχου αστυνομικού δεν άντεξε και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Το χρονικό

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας από τις 7 Δεκεμβρίου, μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 31χρονος αστυνομικός υπάλληλος είχε δεχθεί επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στο στάδιο Μελίνα Μερκούρη, στο πλαίσιο του αγώνα βόλεϊ μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Οι γιατροί είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό κάτω άκρου του αστυνομικού οργάνου, καθώς η ελπίδα να σωθεί το πόδι που είχε τραυματιστεί στη μηριαία αρτηρία είχε πλέον χαθεί και ήθελαν να αποφύγουν περαιτέρω επιπλοκές. Οι γιατροί δεν ήθελαν δηλαδή να ρισκάρουν το ενδεχόμενο το τραύμα να μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο.

Του είχε αφαιρεθεί από το πόδι ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Μάλιστα, σε σχετικό ανακοινωθέν του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας αναφερόταν χαρακτηριστικά πως «ο ασθενής υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού».

Σημειώνουμε ότι ο 31χρονος τραυματίας εξακολουθούσε να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και παρέμενε διασωληνωμένος σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη, ενώ υποστηριζόταν αιμοδυναμικά με φάρμακα και αιμοκάθαρση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments