Lifestyle

“Λύγισε” η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο αντίο στον Βασίλλη Καρρά

“Λύγισε” η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο αντίο στον Βασίλλη Καρρά
Εμφανώς συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά.

Πλήθος κόσμου πήγε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.

Μεταξύ αυτών και η Δέσποινα Βανδή, την οποία συνόδεψε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και «λύγισε» για την απώλεια του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή που «έφυγε» στα 70 του, νικημένος από τον καρκίνο.

Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά, η Δέσποινα Βανδή θρήνησε για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, στην ταφή του, κατά την έξοδό της από τον ναό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@desp1navandi_photos)

Όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε στο Instagram, κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε:

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε… Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου… Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο. Με ξεγέλασε με έναν τρόπο. Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασιληδες!

Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντοπροσυνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του. Ο Βασίλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το καλησπέρα και καλή βραδιά και τον αποθέωναν όλοι ,είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος ,με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα… Βασίλη… “Γελα μου”…1994…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments