Lifestyle

Νίκος Αποστολόπουλος: «Βαριέμαι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο»

Νίκος Αποστολόπουλος: «Βαριέμαι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Open TV

Νίκος Αποστολόπουλος: «Το σεξ δεν είναι κάτι που το κάνεις παραγγελία, οπότε όταν υπάρχει στη ζωή μου, πρέπει να έχει μια ποιότητα».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος θυμήθηκε χωρισμό που βίωσε εν μέσω Χριστουγέννων, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν μπορεί να κάνει σχέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Apostolopoulos B (@nikosapostolopouloss)

Ο σχεδιαστής μόδας είπε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» ότι: «Μου έχει τύχει να χωρίσω την περίοδο των Χριστουγέννων. Χάλια το βίωσα, πολύ κλάμα και υπέφερα. Πήγα στον «Διογένη» που τραγουδούσε ο Λευτέρης Πανταζής με την Άντζελα Δημητρίου και είχε γίνει της τρελής, το τι έκανα, ο Θεός κι η ψυχή μου. Εννοείται πως φοράω ανάποδα κόκκινα εσώρουχα για να μου πάει καλά το νέο έτος».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη σημασία που έχει το σεξ στη ζωή του, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, γι’ αυτό και εγώ δεν μπορώ να κάνω σχέσεις, γιατί μετά από λίγο βαριέμαι. Βαριέμαι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο. Το σεξ δεν είναι κάτι που το κάνεις παραγγελία, οπότε όταν υπάρχει στη ζωή μου, πρέπει να έχει μια ποιότητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments