Ελλάδα

Tο τελευταίο αντίο στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη – Σε λίγο η κηδεία του στη Θεσσαλονίκη [vid]

Tο τελευταίο αντίο στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη – Σε λίγο η κηδεία του στη Θεσσαλονίκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366135] ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Το «παρών» στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού θα δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον Γιώργο Λυγγερίδη στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το «παρών» στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού θα δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υπαρχιφύλακας της ΥΑΤ τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου και πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή επί 19 ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Έντονα φορτισμένο το κλίμα – “Αθάνατος” έλεγαν οι συνάδερφοί του

Έντονη συναισθηματική φόρτιση είναι το κλίμα που επικρατεί σε όσους γνώριζαν τον άτυχο ένστολο, κάτι που αποτυπώθηκε και παό το μήνυμα με το οποίο γνωστοποιήθηκε ο θάνατός του στους συναδέλφους του μέσω ασυρμάτου: «Εκφράζω σίγουρα το σύνολο των υπηρετούντων στην ΥΑΤ αλλά και γενικότερα στη Διεύθυνσή μας. Γνωρίζουμε ότι η σημερινή ημέρα (σ.σ.: Τετάρτη 27/12) είναι η πιο δύσκολη για την υπηρεσία μας, γιατί δεν είναι πια μαζί μας ένας από την οικογένειά μας, ο Γιώργος. Ελπίζω για όλους να είμαστε τόσο γενναίοι, όσο γενναίος ήταν ο Γιώργος στη μεγάλη μάχη που έδωσε όλες αυτές τις μέρες. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει πλέον να τιμούν το συνάδελφό μας και να αποδίδουν τον απαραίτητο σεβασμό στη μνήμη του. Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος πλέον μας προσέχει από εκεί που είναι και είναι σίγουρο, γιατί αποτελούμε μέλος της οικογένειάς του. Ήρωας και αθάνατος» είπε ολοκληρώνοντας.

Η στιγμή φορτίζεται ακόμη περισσότερο, όταν ένας ένας οι επικεφαλής των διμοιριών αποκρίνονται με τη λέξη «αθάνατος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments