Lifestyle

Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα: Έφτασα στα Γιάννενα κι έβαλα τα κλάματα, ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό

Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα: Έφτασα στα Γιάννενα κι έβαλα τα κλάματα, ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα

Η Ε. Φουρέιρα έκανε τις καλοκαιρινές της συναυλίες - Reborn Tour ντοκιμαντέρ

Στιγμές από τις συναυλίες της μοιράστηκε στο ντοκιμαντέρ της περιοδείας της, Reborn Tour, η Ελένη Φουρέιρα στο Youtube, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για όσα έζησε το καλοκαίρι και για τον γιο της, χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά αναφέρθηκε στη συναυλία στην Πάτρα και αποκάλυψε: «Η Πάτρα είναι πάντα ωραία. Είχα τραγουδήσει και δύο χρόνια πριν και ήμουν έγκυος και μόλις το είχα μάθει. Προσπαθούσα να μη χορέψω και πολύ, αλλά και πάλι τα έσπασα. Είχα ένα θέμα υγείας πριν ανέβω στη σκηνή, είχα πάθει στομαχικό ίλιγγο. Τα κατάφερα, όμως, δόξα τω Θεώ. Πέρασα μαγικά και εγώ και ο κόσμος».

Όσο για την συναυλία της στα Γιάννενα, είπε: «Ήμουν πολύ άυπνη γιατί έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν άρρωστο. Ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό γιατί είχε πυρετό. Δύσκολη μέρα, το μυαλό μου ήταν εκεί, έφτασα εδώ και έβαλα τα κλάματα»

Ελένη Φουρέιρα: Αυτό που έχω βιώσει με έκανε αυτό που είμαι πια

«Δυστυχώς, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό σε μια τέτοια εποχή. Δεν θα άλλαζε αυτό. Θα έπρεπε να ήταν αλλιώς το 2005, αλλά δεν ήταν. Μιλάω για την Ελένη που τότε ξεκινούσε την καριέρα της, τι άγχος είχε. Αυτό που έχω βιώσει με έκανε αυτό που είμαι πια. Θα γυρίσει να μου πει κάποιος: “Εσύ που ντρεπόσουν…”, όχι, δεν ντρεπόμουν εγώ. Μπερδεύεται ο κόσμος. Δεν ντρέπεται ένα παιδί από το χωριό να πει ότι είναι γκέι, δεν ντρέπεται γι’ αυτό που είναι, φοβάται την αντίδραση και την κατακραυγή του κόσμου. Μακάρι να άλλαζε, εγώ μέσα μου είμαι πολύ καλά. Θα μάθω στο παιδί μου ό,τι θέλει να κάνει και να είναι περήφανος γι’ αυτό. Το έχω βιώσει και είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Η μικρή Ελένη δεν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι άλλο, δεν είχε τα κότσια τότε να το πει», πρόσθεσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε τι ειπώθηκε για εκείνη σε δισκογραφική εταιρεία. «Δεν είχα το θάρρος, δεν πίστεψα σε εμένα. Ρε αγάπη μου, είχα πάει σε δισκογραφική και όταν έκλεισα την πόρτα μού είπαν μετά: “Έλα τώρα, το Αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα”», είπε.

Καταλήγοντας, η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε ότι πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει. «Έχουν αλλάξει τώρα τα πράγματα, χαίρομαι πάρα πολύ», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments