Lifestyle

Μιμή Ντενίση: «Η κόρη μου στο σχολείο είχε δεχθεί bullying για τα κιλά της»

Μιμή Ντενίση: «Η κόρη μου στο σχολείο είχε δεχθεί bullying για τα κιλά της»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ ERT / Show Μπαμπά-δες

Μιμή Ντενίση: «Πολλές φορές της έλεγαν: «Τι ανάγκη έχεις εσύ; Είσαι η κόρη της Ντενίση, τα έχεις όλα εύκολα

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που δέχθηκε η κόρη της, Μαριτίνα στα μαθητικά της χρόνια.

«Δεν είχε δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της. Τα παιδιά των διασήμων, των ανθρώπων που αγαπά ο κόσμος, υφίστανται γενικότερα bullying. Πολλές φορές της έλεγαν: «Τι ανάγκη έχεις εσύ; Είσαι η κόρη της Ντενίση, τα έχεις όλα εύκολα». Ορισμένοι θεωρούσαν πως είναι σνομπ. Μπορεί επίσης να προσπαθούσε πολύ στο σχολείο προκειμένου να πάρει άριστα σε ένα διαγώνισμα και να σχολίαζαν απαξιωτικά: «Εντάξει, παίρνεις παραπάνω βαθμούς λόγω του ονόματος σου», είπε η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Στην ερώτηση αν η ίδια θύμωνε για τα όσα περνούσε η κόρη της λέει: «Τα μάθαινα εκ των υστέρων, κατόπιν εορτής. Επειδή ήξερε ότι θα νευρίαζα πολύ, επέλεγε να μη μου τα αναφέρει».

Μίμη Ντενίση: Μια γυναίκα με ουσία και ίντριγκα Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Dot, η Μιμή Ντενίση ανέλυσε την άποψή της για τις σχέσεις και το πώς την αντιλαμβάνονται οι άνδρες. Αποκαλύπτοντας τις σκέψεις της, δήλωσε: «Αυτό που με ελκύει σε έναν άνδρα είναι το μυαλό.

Έχω σκεφτεί να μπω στον κόσμο της πολιτικής και πιστεύω ότι οι δυνατότητές μου εκφοβίζουν τους άνδρες. Προς το παρόν, απολαμβάνω το καλοκαίρι μου με αγαπημένους φίλους, ενώ αναζητώ τον κατάλληλο σύντροφο».

Η γοητεία της Μιμί Ντενίσι δεν έγκειται μόνο στη σαγηνευτική ομορφιά της, αλλά και στη νοημοσύνη και τη φιλοδοξία της, καθιστώντας την μια τρομερή παρουσία που μπορεί να γοητεύσει και να εκφοβίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments