Αθλητισμός

Ο Μαξίμοβιτς μεταξύ ΠΑΟΚ και Ερυθρού Αστέρα

Ο Μαξίμοβιτς μεταξύ ΠΑΟΚ και Ερυθρού Αστέρα

Πηγή Φωτογραφίας: paok24.gr, Το όνομα του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, επανέρχεται στο προσκήνιο για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο όπως αναφέρουν Μέσα της Σερβίας υπάρχει και άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Σέρβικο δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Μαξίμοβιτς βρίσκεται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ερυθρό Αστέρα

Το όνομα του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, επανέρχεται στο προσκήνιο για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο όπως αναφέρουν Μέσα της Σερβίας υπάρχει και άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε πολύ έντονα με τον Μαξίμοβιτς, έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο ισχυρός στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά ο παίκτης τελικά έμεινε στην Ισπανία και στην Χετάφε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της meridiansport.rs αναφέρει: 

«Ο Μαξίμοβιτς ήταν τους προηγούμενους μήνες μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας αλλά συνέχισε στη Χετάφε. Τώρα όμως προκύπτει και σενάριο επαναπατρισμού του, αφού ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει την επιθυμία να τον κάνει δικό του.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο «κάδρο» για τον 28χρονο χαφ αλλά βάζει σε αυτό και τον Ερυθρό Αστέρα από τον οποίο έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του, πριν βρεθεί στην Ελάς Βερόνα, στην Ντομζάλε, στη Βαλένθια και στη Χετάφε στην οποία αγωνίζεται από το 2018.

Ο Μαξίμοβιτς του οποίου το συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, εκπνέει το καλοκαίρι, οπότε είναι πια και τυπικά ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες, έχει κάνει ως τώρα 18 παιχνίδια στη φετινή La Liga, όλα ως βασικός και μάλιστα έβγαλε «γεμάτα» 90λεπτα στα 16 από αυτά. Σημείωσε μάλιστα και ένα γκολ στο 3-2 επί της Οσασούνα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments