Πολιτική

Δένδιας: Η Λήμνος διασφαλίζει την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο

Δένδιας: Η Λήμνος διασφαλίζει την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΕΘΑ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ/EUROKINISSI)

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν στη Λήμνο ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου και ο διοικητής της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης (88ΣΔΙ) ταξίαρχος Ιωάννης Κορρές.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λήμνο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας γευμάτισε με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας στο στρατόπεδο «ΥΠΛΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ».

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Δένδιας παρατήρησε ότι «δεν μπορεί η πανηγυρικότητα της μέρας να εκφραστεί πέραν ενός ορίου, γιατί όπως ξέρετε χάσαμε ένα πιλότο μας εδώ και ελάχιστες μέρες και κατά συνέπεια νομίζω ότι θα ήταν άπρεπο στη μνήμη του να έχουμε κάλαντα και όλα αυτά τα οποία υπό κανονικές συνθήκες σημαδεύουν τη μέρα. Αυτό όμως δεν ελαττώνει τη θερμότητα των αισθημάτων και της ευγνωμοσύνης που νιώθω γι’ αυτό το οποίο κάνετε, για αυτό το οποίο επιτελείτε».

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου και ο διοικητής της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης (88ΣΔΙ) ταξίαρχος Ιωάννης Κορρές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments