Διεθνή

Πυροβολισμοί σε σχολείο της Αϊόβα – Πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες [vid]

Πυροβολισμοί σε σχολείο της Αϊόβα – Πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Η αστυνομία της Αϊόβα μετέβη εσπευσμένα σε λύκειο της πολιτεία των ΗΠΑ, μετά από αναφορές για ενεργό δράστη που πυροβόλησε με όπλο στο σχολείο. Αστυνομία και ασθενοφόρα κλήθηκαν αμέσως στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί πυροβολισμοί στο γυμνάσιο Πέρι

Η αστυνομία της Αϊόβα μετέβη εσπευσμένα σε λύκειο της πολιτεία των ΗΠΑ, μετά από αναφορές για ενεργό δράστη που πυροβόλησε με όπλο στο σχολείο. Αστυνομία και ασθενοφόρα κλήθηκαν αμέσως στο σημείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και όσα αναφέρει η Mirror, στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον πέντε ασθενοφόρα, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης έχει τραυματιστεί. Κυκλοφορούν αναφορές ότι ο δράστης αυτοτραυματίστηκε, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις αρχές.

Υπήρξαν επίσης αναφορές για πολλά ελικόπτερα στο σημείο για να βοηθήσουν στη μεταφορά σοβαρά τραυματισμένων ατόμων, που λέγεται ότι φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα του δεύτερου σχολικού εξαμήνου μετά τις χειμερινές διακοπές.

Η περιοχή γύρω από το σχολείο έχει οχυρωθεί, ενώ ιατρικά ελικόπτερα εντοπίστηκαν να προσγειώνονται στο σχολείο και να πετούν πάνω από αυτό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πόλης Chris Cohea, το κοντινό δημοτικό σχολείο έχει επίσης αποκλειστεί με τους μαθητές εκεί να κρατούνται στις αίθουσες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments